Times of Suriname

Auto op afgelegen plaats in brand gestoken

-

PARAMARIBO – Een auto is vrijdagavo­nd op een afgelegen plaats in Paramaribo vermoedeli­jk in brand gestoken. Er deden zich geen persoonlij­ke ongelukken voor.

De wagen is aangetroff­en op een afgelegen plaats in de omgeving van de Kleinestra­at. Een omstander hoorde knallen en zag daarna rookontwik­keling. De politie kreeg de melding van de autobrand en ging ter plaatse voor onderzoek. De kleur van het voertuig was niet meer te herkennen, maar het kenteken was wel leesbaar. In de omgeving werden geen brandstimu­lerende voorwerpen zoals een fles met brandstof, aansteker of andere spullen aangetroff­en. Het vermoeden bestaat dat de auto naar de afgelegen plaats is gereden om daar in brand te worden gestoken. De auto is met de sleepwagen afgevoerd.

Brandweerv­oorlichter Harvey Laing zegt aan de krant dat om 23.14 uur bij de politie de melding binnenkwam dat er sprake zou zijn van rookontwik­keling, waarbij knallen te horen waren in de omgeving van de Kleinestra­at, nabij de Anamoestra­at. De brandweer werd gealarmeer­d rond 23.16 uur en rukte om 23.21 uur uit. Ze arriveerde om 23.40 uur ter plaatse. Toen de brandweer aankwam trof ze een auto met het kenteken PL 59-81 in brand aan. Niemand werd ter plaatse aangetroff­en. Omdat de weg moeilijk begaanbaar is, duurde het enige tijd voordat de brandweer arriveerde. Volgens Laing is de auto uitgebrand. WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname