Times of Suriname

Real Madrid wint weer eens in La Liga

- Luka Modric van Real Madrid wordt belaagd door Joan Jordan. (Foto: AD)

VOETBAL - Real Madrid heeft de zorgen van trainer Zinedine Zidane weer wat verlicht tegen Sevilla. De Koninklijk­e had drie competitie­duels op rij niet gewonnen en leed midweeks een beschamend­e Champions League-nederlaag tegen Shakhtar Donetsk: in het Estadio Ramón Sánches Pizjuán werden er echter weer eens drie punten binnengeha­ald.

Real Madrid zat er vanaf de eerste minuut bovenop en creëerde de meeste kansen tegen de ploeg van Luuk de Jong. Doelman Yassine ‘Bono’ Bounou bleek echter meerdere malen een sta-inde-weg. De sluitpost werd één keer gepasseerd, maar Diego Carlos hield met een redding op de lijn de 0-0 op het bord.

Kort nadat De Jong het tevergeefs probeerde met een spectacula­ire omhaal, werd de score alsnog opengebrok­en door Real Madrid. De manier waarop dit gebeurde was curieus: Bounou leek een voorzet van Ferland Mendy op Vinícius Júnior te kunnen onderschep­pen, maar de lichtjes getoucheer­de bal stuiterde via de doelman over de lijn.

Sevilla had nog ruim een half uur de tijd om iets te doen aan de achterstan­d en kwam in de slotfase, nadat Oussama Idrissi was ingevallen, pas in de buurt. Een dribbel van Suso stierf echter in schoonheid en ook Lucas Ocampos had geen succes met een omhaal. Real Madrid houdt Villarreal voorlopig van plek drie af en mag midweeks tegen Borussia Mönchengla­dbach voor zijn laatste kans in de Champions League strijden. (VP)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname