Times of Suriname

Mariah Carey verdient vandaag de dag nog steeds dik met All I Want For Christmas Is You

-

Iedereen reageert vooral geschokt en verward. “What’s happening?” is de meest voorkomend­e reactie. Justin Bieber weet zich er niet echt raad mee. Een flink deel van de gebelde beroemdhed­en vroeg zich ook sterk af in hoeverre dit écht was. De familie zit per slot van rekening zo stil als een foto. Jennifer Lawrence, zelf een grote fan van de Kardashian familie, lijkt er haast emotioneel van te worden om al haar helden zo bij elkaar te zien. Naast Lawrence en Bieber, zijn ook Jaden Smith, Dave Chappelle, James Charles, Tyler, the Creator, Hailey Baldwin slachtoffe­rs geworden van de Kardashian­familie.

(NU/Foto: Pinterest)

nummer

Je hebt ‘m vast al een keer of honderd op de radio gehoord en tóch krijgen we er stiekem maar geen genoeg van. De kerstklass­ieker van Mariah Carey is nog steeds een grote favoriet tijdens de decemberma­and. Maarre, hoeveel verdient Mariah eigenlijk aan haar grootste hit? Het is niet alleen voor ons als we het nummer

op de radio horen. Ook voor Mariah herself is het een plezier om keer op keer op de radio gedraaid te worden. De zangeres harkt er namelijk flink wat geld mee binnen. Iedere keer wanneer jij het lied in de auto meezingt, krijgt Miss Carey weer een paar dollars op haar bankrekeni­ng bijgeschre­ven, weet Daily Mail te vertellen. Volgens Daily Mail zou de zangeres elk jaar zo’n 445.000 euro cashen. En dan hebben we het alleen nog maar over het bedrag dat ze binnenhark­t met radioplays en Spotify- en YouTube-streams. De diva treedt namelijk nog ieder jaar op en haalt ook daar een aardige kerstbonus mee binnen. Mariah zou voor elk optreden gemiddeld zo’n 300.000 euro vragen. Ka-ching!

(NU/Foto: USA Today)

De zanger is naar eigen zeggen ’overweldig­d door dankbaarhe­id’ voor alle steun die hij van zijn familie en vrienden heeft ontvangen. Hij heeft een speciaal dankwoordj­e over voor zijn vrienden Chance The Rapper, 50 Cent en Diddy.

Deze beroemdhei­d is in Nederland vooral bekend door zijn samenwerki­ng met de Nederlands­e zangeres Natalie La Rose. Samen scoorden ze in 2015 een wereldhit met het Solo had hij ook succes met liedjes als Birthday Sex en Don’t Tell ’Em.

(De Telegraaf/Foto: Zimbio)

 ??  ??
 ??  ?? a moment of joy All I Want For Christmas
Somebody.
a moment of joy All I Want For Christmas Somebody.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname