Times of Suriname

Camila Cabello en Shawn Mendes zamelen geld in met kerstduet

-

„Ik wilde bakken met geld gaan verdienen om te zorgen dat zij gelukkig zouden zijn”, vertelt Rita. „Dat was lange tijd mijn drijfveer. Ik wilde een wereld creëren waarin ik ongenaakba­ar zou zijn.

Dan kon ik alles krijgen wat ik wilde en mijn ouders ook alles geven wat ze wilden.”

Inmiddels is Rita een wereldster en zijn ook haar ouders goed terechtgek­omen. „Nu zijn ze gelukkig en gezond, maar ze laten me niet met rust”, grapt de zangeres. „Ze bellen me iedere vijf minuten.” hij.

“Het was een anticlimax, maar een heel, heel interessan­te ervaring.” Volgens de verkoper zou het paar onopgemerk­t gebleven zijn, mits een klein jongetje de royal niet om hulp gevraagd zou hebben. ‘Ze lijken echt heel vriendelij­ke mensen’, aldus de medewerker.

Het koningspaa­r en hun 19 maanden oude zoontje Archie brengen dit jaar voor het eerst de feestdagen door in Amerika. Eerder brachten ze de decemberma­and door met koningin Elizabeth en de rest van de koninklijk­e familie op het landgoed Sandringha­m. Vorig jaar huurden de hertog en hertogin van Sussex een huis op Vancouver Island in Canada om wat tijd door te brengen met de moeder van Meghan.

(NU/Foto: Pinterest)

Camila Cabello (23) en Shawn Mendes (22) hebben opnieuw samen een nummer uitgebrach­t. Op zaterdag bracht het koppel zijn eigen versie van ‘The Christmas Song’ uit. ‘Dit was zo een vreemd jaar met zoveel uitdaginge­n.

Dit feestdagen­seizoen is het belangrijk­ste seizoen om liefde en vriendelij­kheid te verspreide­n. Shawn en ik wilden onze liefde naar jullie allemaal sturen, dus we hebben iets speciaals voor jullie gemaakt: onze versie van ‘The Christmas Song’’, schrijft

Camila op haar Instagram.

De opbrengst van het nummer gaat naar het goede doel Feeding America. Zij geven zelf alvast het goede voorbeeld door 100.000 dollar te doneren.

(NU/Foto: Vulture)

 ??  ?? (De Telegraaf/Foto: Zahra Bashir - Adobe Portfolio)
(De Telegraaf/Foto: Zahra Bashir - Adobe Portfolio)
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname