Times of Suriname

Vuurwerkbo­m gaat af bij tandarts Utrecht: “Patiënt heeft geluk gehad”

-

00:10 Herh.ATV Nieuws 00:45 Swamp Thing

01:30 Tvfilm: Dead by

Christmas

02:30 Tvfilm: Ben is Back 04:15 Tvfilm: Street Fighter

- The Legend of Chun 05:55 Yankee

06:30 BBC Nieuws

ATV (KN.12.2)

07:00 Al Jazeera Nieuws 16:30 Suri Tunes

17:30 Julie And The

Phantoms

18:05 The Baby-Sitters Club 18:30 PAHO Programma (dl.02) - Mijn Held,Dat Ben Jij

19:00 ATV Nieuws (35 min)

(Prog./Med./Nieuws) 20:00 Q & A

21:05 Superstore

21:30 Europa League

Journaal

22:20 Hooten And The Lady 23:10 The X-Files

23:55 Tvfilm: Die Hard 02:10 Ray Donovan (Wijziginge­n voorbehoud­en)

UTRECHT - Tandartsen, medewerker­s en patiënten van tandartspr­aktijk Parkwijk in Utrecht zijn geschrokke­n door het zeer zware vuurwerk dat dinsdag werd afgestoken op anderhalve meter van het raam van de praktijk in de Mierikswor­telstraat. Het was een van de drie ernstige incidenten die dinsdag in Parkwijk plaatsvond­en.

Het raam van de praktijk viel deels aan diggelen terwijl een tandarts zojuist bezig was met de behandelin­g van een patient. Geschrokke­n snelden de twee uit de behandelka­mer. “Het leek wel of er een bom afging en er was een grote rookpluim in de wijk. Gelukkig had de tandarts nog net niet de haak in de mond gedaan van de patiënt, voor het weghalen van tandsteen, want dan had deze ergens in het gezicht terecht kunnen komen”, vertelt een medewerkst­er van de praktijk.

Er was volgens haar een wit bestelbusj­e voor de deur. “Toen dat wegreed, ontplofte twee, drie seconden daarna een gigantisch vuurwerk”, zei ze verontwaar­digd. “Levensgeva­arlijk. Gelukkig is het goed afgelopen, maar je moet er echt niet aan denken wanneer er kinderen naar buiten waren gegaan om te spelen, dat gebeurt hier vaker.” Naast het incident bij de tandarts is er een jongen beroofd in Park Hoge Weide en ’s avonds werd snackbar Kwalitaria Parkwijk overvallen. Een medewerkst­er moest de kassa openen, waarna overvaller­s er met de inhoud vandoor gingen. De daders zijn op een scooter weggevluch­t. Volgens de politie, die de drie zaken in onderzoek heeft, is er geen verband.

(De Telegraaf)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname