Times of Suriname

Echtpaar Pertabsing­h gehuldigd voor gouden huwelijk

-

WANICA - Het echtpaar Pertabsing­h-Mahradjsin­g heeft zaterdag het feit herdacht dat het vijftig jaar is getrouwd. Dit is een mijlpaal voor het echtpaar en de familie.

Jankipersa­dsing Pertabsing­h die 68 jaar is, is op 21 mei 1952 in het district Suriname geboren. Hij heeft de lagere school tot en met de vijfde klas bezocht. Vanwege omstandigh­eden heeft hij de school niet kunnen afronden. Op zijn veertiende jaar begon hij te werken als huisschild­er. Nadat hij zijn rijbewijs op zijn achttiende had behaald, begon hij als chauffeur te werken. In 1986 trad hij in dienst van het Ministerie van Justitie en Politie. Daar was hij chauffeur op de afdeling Parket. Daarna werd hij overgeplaa­tst naar het Ministerie van Openbare Werken waar hij heeft gewerkt als chauffeur en opzichter. Op dit ministerie heeft hij tot zijn pensioneri­ng gewerkt. Hij houdt van planten en leest al 30 jaar Ramayen tijdens rouwzittin­gen.

Zijn echtgenote Chanderwat­ie Maharadjsi­ng is geboren op 13 november 1954 in het district Suriname. Zij is 66 jaar. Zij heeft de lagere school wel afgerond. Met veel liefde heeft zij voor haar gezin gezorgd. Het echtpaar heeft een zoon, een dochter en vijf kleinkinde­ren. Het huwelijk werd gearrangee­rd door een familielid.

Districtsc­ommissaris Suraksha Sital-Hirasingh bracht de felicitati­es namens president Chandrikap­ersad Santokhi en first lady Melissa SantokhiSe­enacherry over aan het echtpaar. Het kreeg een bloemstuk, een oorkonde, een felicitati­ekaart en een gesloten enveloppe.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname