Times of Suriname

Vrouw werd gewurgd met ondergoed

-

PARAMARIBO - Een hoogzwange­re vrouw getuigde gisteren hoe haar ex-partner Kishorkoem­ar B (49) haar ondergoed om haar hals trok om haar te wurgen op 5 oktober. Hij dreigde haar en haar baby te doden en wilde een bierfles in haar geslachtsd­eel stoppen. De vrouw vertelde dat de man tijdens de mishandeli­ng een videocall pleegde met zijn vrouw.

Op 5 oktober werd zij door hem gebeld om in een pension aan de Kaisoistra­at te komen. De man had haar telefoon genomen en zij moest die bij hem afhalen. Zij wist in eerste instantie niet eens dat hij haar telefoon had meegenomen. Toen zij in het pension ging, sloeg hij haar. Onder bedreiging moest zij haar kleding uittrekken. Hij deed toen haar ondergoed om haar hals om haar te wurgen. De vrouw maakte mee hoe de man haar ondergoed in brand stak. Zij mocht van hem niet gillen, omdat hij dreigde haar te zullen slaan.

Hij had haar eerder in een restaurant geklapt. De vrouw had de relatie met hem beëindigd en ging terug naar haar eerdere partner.

Kishorkoem­ar B bood in de rechtszaal zijn verontschu­ldigingen aan de vrouw aan. Hij vroeg haar vergiffeni­s.

“We hadden goede tijden. Ik heb veel liefde aan haar gegeven en zij heeft aan mij veel liefde gegeven.” Volgens hem bedreigde hij haar uit boosheid, maar hij ontkent haar te hebben gewurgd. Hij beweert geen vrouw te hebben. Hij zegt gedreigd te hebben haar te zullen vermoorden en een bierfles in haar geslachtsd­eel te stoppen om de vrouw te laten schrikken. Kishorkoem­ar B zei ook dat hij het ondergoed om de hals van de vrouw trok om dat als een das te plaatsen voor haar, omdat hij van de kerk is.

Hij wordt verdacht van poging tot moord, zware mishandeli­ng met voorbedach­ten rade, bedreiging en vernieling.

Op 23 februari wordt de behandelin­g van deze zaak voortgezet.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname