Times of Suriname

Firma Moussi Issa doneert SRD 85.000

-

PARAMARIBO De firma Moussi Issa (19352020) heeft dit jaar haar 85ste jaardag herdacht door middel van super voordeelac­ties ten behoeve van haar klanten. Firma Moussi Issa schenkt in verband met haar jaardag, SRD 85 duizend aan de serviceclu­b Inner Wheel. Het bedrijf wil op deze manier de meest noodlijden­de instelling­en gedenken.

Directeur-eigenaar Robby Issa sprak van een mijlpaal, omdat de firma nog steeds een familiebed­rijf is dat geleid wordt door al drie generaties lang. De derde generatie maakt thans deel uit van de directie. “We zijn deel van de samenlevin­g. We leven in een land met ontzettend veel sociale problemen, vooral op dit moment. En we hebben altijd een budget waarmee we proberen iets te doen voor de gemeenscha­p”, verklaart Issa de geste.

Gekozen is om het bedrag via Inner Wheel aan de sociale instelling­en toe te wijzen vanwege hun sociale dienstbaar­heid en hun zicht op de noden in de gemeenscha­p. Volgens Issa zal de serviceclu­b nagaan welke instelling­en het hardst een donatie nodig hebben. Het biedt de leiding van Moussi Issa voldoening om te kunnen inspelen op de noden binnen de gemeenscha­p.

“Dat is altijd zo geweest, vanaf onze oprichting en dat doet me goed”, zegt Issa.

De topman van Moussi Issa heeft van de gelegenhei­d gebruikgem­aakt om de gehele samenlevin­g een gezegende kerst toe te wensen, maar roept tegelijk op tot bezinning in deze COVID-19-periode. Hij vindt dat wij allen de verantwoor­delijkheid moet kunnen opbrengen om voortduren­d rekening te houden met onder anderen de kwetsbare groepen en de zorgverlen­ers, op wie thans een grote druk heerst. Hij doet een beroep op eenieder om zich goed te beschermen, zodat men zichzelf en anderen niet onnodig blootstelt aan besmetting met het virus.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname