Mitt i Kista

Gjorde u-sväng till Cheesecake Palace

Cheesecake Palace, Hanstaväge­n 88, Kista

-

Det är snabbt, effektivt och nästan lite coolt. Lunchpatru­llen gjorde en u-sväng och åt på Cheesecake Palace.

Lunchpatru­llen begav sig ut utan några som helst förberedel­ser. ” Vi hittar något” när vi kör omkring. Mycket riktigt, den fastnar för det första stället vi ser genom vindrutan, gör en u-sväng och går in.

Trots att ställets specialite­t är cheesecake var vi sugna på andra rätter.

För den ena av Lunchpatru­llens två deltagare var valet enkelt, tack vare en tidigare förkärlek för pesto. Bagel med pesto och mozzarella kan ju inte inte slå fel.

Det gör det inte heller. Och tack vare den svartklädd­a kvinnan som pratar på engelska i sitt headset, kanske är det ett affärssamt­al med New York, känns lunchen en smula internatio­nell.

Vår andra deltagare fastnade för baguetten Vegan Chili Philly:

– Det är inte ofta som det

erbjuds vegetarisk­a alternativ, särskilt inte när utbudet är litet. Men det fanns det på Cheesecake Palace, vilket är positivt.

Vad gäller baguetten var det blandade känslor. Den smälta osten var god i kombinatio­n med brödet, men det relativt nya köttsubsti­tutet oumph var lite för likt kött i konsistens­en för att den icke köttätande deltagaren av patrullen skulle uppskatta det fullt ut.

Lunchpatru­llen

 ??  ??
 ?? FOTO: LUNCHPATRU­LLEN ?? BAGEL. Snabbt, enkelt, gott, framför allt inte för mättsamt (längst ner). Vegan Chili Philly kommer med oumph, inte kött.
FOTO: LUNCHPATRU­LLEN BAGEL. Snabbt, enkelt, gott, framför allt inte för mättsamt (längst ner). Vegan Chili Philly kommer med oumph, inte kött.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden