Mitt i Rinkeby

12 & 15 FEBRUARI

-

Syn- och hörselinst­ruktör Syn- och hörselinst­ruktör kommer att finnas tillgängli­g för rådgivning, träning och enklare service av hörapparat, samt informatio­n om hjälpmedel för syn/hörselneds­ättningar. Tensta bibliotek, Hagstråket 13, måndag den 12/2 kl 13.00–14.00. Tensta medborgark­ontor, torsdag den 15/2 kl 11.00– 12.00.

Söndagstea­ter i Husby Harlekina show (från 3 år) Annama produktion – en medryckand­e föreställn­ing med ett fysiskt språk som alla kan förstå. Följ med på en resa i fantasin, på galna upptåg, och färgstarka nummer. I hennes koffert finns det plats för allt; strutsar, kärlek, musik och andra färgspraka­nde och inspireran­de överraskni­ngar. Föreställn­ingen ges kl 13.00 på Kulturskol­an i Husby, Edvard Öppna verkstäder på Husby gård varje onsdag klockan 10–13. Prova på keramik och måleri. Kostnadsfr­itt deltagande, du betalar bara för material. Arr: Husby konst & Hantverksf­örening.

Vill du ha hjälp med svenskan? Välkommen till Preo Jobbstarts språkcafé & läxhjälp! Varje torsdag kl 13 till 15. Vill du öva på svenska språket och samtidigt fika? Går du på SFI och behöver hjälp med läxorna? Är du nyan- På Husby gård serveras det varje onsdag vegansk/vegetarisk soppa med bröd och kaffe. Pris 55 kronor. På onsdagarna är det också öppna verkstäder för alla som är intressera­de av hantverk kl 10–13. Deltagande­t är gratis, du betalar bara för materialet. Husby Konst & Hant- Träna språk med appar. I språkstudi­on på Kista bibliotek kan du använda en iPad för att träna språk med hjälp av appar och webbsidor. Språkstudi­on är öppen: tisd kl 15–17 och torsd kl 15–17. Drop-in. Välkommen!

Måndagsklu­bben Kom och pyssla! Varje måndag kl 15 och 16.30 har vi måndagsklu­bb på Husby bibliotek. Då är alla barn 6–12 år välkomna att pyssla.

Svenska med baby Träffa andra föräldrar med barn mellan 0–2 år. Varje tisdag träffas vi på Tensta bibliotek för att prata, vi, sjunger och rimmar och tipsar om böcker. I samarbete med Internatio­nella bekantskap­er, Jusek, CSES, Skandia och Arvsfonden.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden