Mitt i Sollentuna

Tung start för handbollsh­errar

Sju spelade matcher, och bara en seger. Sollentuna­s handbollsh­errar har fått en tung start på säsongen.

- Anders Ekström

– Vi har fått en knackig start, absolut. De två senaste matcherna har vi varit i ledning men tappat för att vi inte knutit ihop säcken, säger Daniel Båverud.

Tränaren Daniel kom in sent i laget och jobbat hårt för att få laget på rätt köl.

– Det har varit mycket nytt och det har varit rätt slitsamt. Dessutom idel sena träningar. Men nu har vi fått en tidigare tid. Grabbarna känns väldigt taggade, fortsätter 30-åringen.

Spelarna Andreas Sävland och Fredrik ”Fidde” Liljehov försvinner dessutom efter jul. Ridå? Nej, trots många förluster och kommande spelartapp andas laget optimism.

– Vi har en uppåtgåend­e trend och har hela tiden gått framåt. Många i laget har utvecklats mycket. Vi är på rätt väg och det handlar mycket om att nöta detaljer och hitta tryggheten. Och fortsätta tro på det.

Den gångna helgen var det spelledigt och i helgen väntar antagonist­en Brännans HF. Ett lag som SHK stött på många gånger de senaste åren. För att täcka upp för spelarförl­usterna siktar troligen Daniel på comeback. Med tre SM-guld, proffsspel och flera år i eliten blir han en nyttig förstärkni­ng. – Jag spelade lite mot HK Silwing/Troja i oktober, och går kanske in och spelar för fullt efter jul. Måste bara löpa lite mera, men mitt skytte stämmer fortfarand­e bra.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden