Mitt i Sollentuna

Skriv till oss – låt alla veta vad du tycker

- FRIDA BROOKE Nyhetschef frida.brooke @direktpres­s.se

Att politikern­a får alldeles för mycket uppmärksam­het på våra insändarsi­dor är en kommentar jag nyligen fick av en läsare. Och visst kan jag hålla med om att det är gott om politik på insändarsi­dorna. Den här sidan är ju till för att debattera, vilket politikern­a gillar. Därför är de också flitiga med att skicka in insändare.

Men den här sidan är faktiskt också till för att privatpers­oner och företrädar­e för organisati­oner ska få utrymme att uttrycka åsikter.

Här finns det möjlighet att med egna ord och synvinklar diskutera och delta i debatten om lokala frågor i vår tidning. Det bästa av allt är att det är du som får välja ämnet och så länge det handlar om kommunen, stadsdelen eller staden vi bor i är inget ämne för litet.

Pålitlighe­ten hos elektronis­ka låssystem, problem med grannkatte­r på tomten, cykelregle­r och rökförbud är bara några av de ämnen som diskuterat­s livligt den senaste tiden. Och jag är övertygad om att det finns många andra ämnen som väcker tankar och funderinga­r.

Så ta chansen och skriv till oss du också! Det finns en plats för dina tankar också. Ju kortare du skriver desto större chans är det att komma med. Lättast är att gå in via vår hemsida och skicka in din text via vårt formulär som du hittar under fliken debattera.

Vi hörs!

Det bästa av allt är att det är du som får välja ämnet och så länge det handlar om kommunen, stadsdelen eller staden vi bor i är inget ämne för litet.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden