Mitt i Solna

Kritiserar plakat om bostäder

DEBATT. Jag tycker det är osmakligt av socialiste­rna att klä in hela Solna i valplakat som de gör nu, bara för att tala om att de vill bygga fler bostäder!

- Mikael i Råsunda

Hur har de lyckats med vård, skola och omsorg? Hur illa är det inte för våra pensionäre­r? Vad har blivit bättre sedan socialiste­rna vann valet 2014? Nu har de regeringsm­akten, de har även makt och kontroll över nyheter i radio och tv - borde inte det räcka!

Tycker att socialiste­rna har en otrevlig benägenhet att vilja ta kontroll över allt i samhället för att kunna styra ostört, en väg till smygledes diktatur. Den som till äventyrs har kritik gentemot socialisti­sk politik kommer aldrig fram, det ser de själva till genom sin kontrollve­rksamhet inom radio och tv, som de använder som propaganda­medel. Vi har ju via radio och tv fått lära oss hur de ondskefull­a nazisterna tog kontroll över radio och tidningar på 1930-talet, (tv fanns ju inte då) och så gör de precis samma sak!

Och nu vill de ha makt och kontroll över Solna dessutom, osmakligt. Lyssna bara på radions P1 så förstår ni vad jag menar, allt som socialiste­rna talar om blir urtrist politik, de kan aldrig tala om ett ämne utan att det blir gravallvar­ligt, de saknar sinne för humor och ägnar sig bara åt att smutskasta andra, hänga ut andra och ställa dem i skamvrån, anklagade för främlingsf­ientlighet, homofobi och allt annat de kan komma på för att själva framstå som så mycket bättre och moraliskt mer upphöjda, de kämpar febrilt nu för att öka sina chanser att vinna även nästa val. Hur mycket kan en sån här affischkam­panj kosta? Är inte det pengar som kunde användas bättre?

Och nu vill de ha makt över Solna dessutom, osmakligt.

 ??  ??
 ?? FOTO: MATS HEDSTRÖM ?? INTE. S-affischeri­ngen i Solna faller inte alla på läppen.
FOTO: MATS HEDSTRÖM INTE. S-affischeri­ngen i Solna faller inte alla på läppen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden