Mitt i Solna

Vi gav oss ut på stan för att se vad Solnaborna hade för tankar om mardrömmar. Drömmer de ofta mardrömmar?

-

Charlotta Jonsson, Solna

– Nej, jag drömmer inte så många mardrömmar. Jag sover så hårt. Du ska lägga dig när du känner dig trött och jag har inga mobiler eller paddor i sovrummet.

– Jag har inte drömt så många mardrömmar, det var senast när jag var liten. Då drömde jag att jag blev jagad av en örn. Det kanske handlar om faror från ovan.

– Jag drömmer inte så mycket överhuvudt­aget, sover benhårt, även när jag fått bebis. Så länge man vet att bebisen är nöjd, så kan man koppla av. Det är ett tryggt liv, kanske därför jag inte drömmer så mycket, jag vet inte.

– Mina bekanta sover nog ganska illa generellt. Alltför många går och lägger sig när de tror att de måste. Jag lägger mig när sömntåget går. Jag är en nattuggla.

– När jag tänker efter så kan jag drömma mardrömmar när man ska ut och resa, om att man ska missa flyget. Att man ska resa kan i alla fall påverka min sömn.

Viktor Brylla, Solna

– Nej, jag drömmar inte så mycket mardrömmar, jag är inte så stressad. Jag är bra på att planera och effektiv med att dela upp min tid. Sådant kan annars påverka sömnen.

– Jag har haft någon dröm om att som inneburit att jag dör.

– När jag var liten kunde jag drömma om läskiga saker. Då var man mer påverkbar, nu vet man att det bara är en dröm.

Tomas Liljegren, Solna

– Nej, jag drömmer (generellt) bara några gånger om året. – När man drömmer mardrömmar är det katastrofe­r kanske eller att man är jagad av någon. – Jag antar kanske att jag drömmer varje natt, men jag kommer inte ihåg det.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden