Mitt i Sundbyberg

OS-äventyret över för Alexander Milosevic

- Anders Ekström

En oavgjord och två förluster. Det blev Sveriges fotbollshe­rrars facit i OS, och Rissnesone­n Alexander Milosevic och hans lagkamrate­r blev därmed utslagna redan i gruppspele­t.

En stor erfarenhet och en kul upplevelse. OS är bland det största en idrottsman kan uppleva och Alexander Milosevic, från Rissne, var en viktig del i det svenska fot- bollslaget. Förbundska­ptenen Håkan Ericson fick mängder med nej tack till OS-spel, men Alexander ställde upp för sitt Sverige.

Men resultaten gick inte riktigt Sveriges väg. Först oavgjort mot ett föga märkvärdig­t Colombia och därefter två raka förluster mot Nigeria respektive Japan. Därmed är Sverige utslagna redan i gruppspele­t.

– Det är synd. Vi räcker inte till helt enkelt. Tyvärr. Vi förlorade mot ett bättre lag, sa Alexander Milosevic till Expressen efter förlusten mot Japan.

Milosevic, som startade alla tre matcherna, kommer dock tillbaka till sitt klubblag Besiktas med fina erfarenhet­er från Brasilien. Turkiska Süper lig börjar i helgen, men kommer Alex till spel? Enligt tysk media kan mittbacken vara på väg tillbaka till Tyskland, där han var på lån i våras.

Hannover 96 och Darmstadt uppges ha visat intresse för svensken.

Vi räcker inte till helt enkelt.

 ?? FOTO: ANDERS EKSTRÖM ?? EN. Sveriges fotbollshe­rrar tog bara en pinne i OS. Alex Mlosevic spelade från start i alla tre gruppmatch­erna.
FOTO: ANDERS EKSTRÖM EN. Sveriges fotbollshe­rrar tog bara en pinne i OS. Alex Mlosevic spelade från start i alla tre gruppmatch­erna.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden