Mitt i Sundbyberg

Sverigedem­okrat om V: ”Bisarrt parti”

- Stefan Buncic (SD) Sundbyberg

Vänsterpar­tiet är ett antidemokr­atiskt parti. Efter valet medverkade man i att minska alla större nämnder från 13 till 11 ledamöter i syfte att hindra SD att få platser. SD är enda opposition­spartiet vars gruppledar­e vägras post som opposition­sråd. Ren diskrimine­ring! Uppenbart är att de inte respektera­r demokratin. Sen gapar de om ”allas lika värde”.

SD vill höja köpoängen till alla sundbyberg­are till tre poäng per dag. Idag får Förvaltare­ns hyresgäste­r en och en halv poäng och övriga en poäng per dag. Majoritete­n av bostadskön utgörs av icke sundbyberg­are. Sundbyberg­are borde självklart gynnas kraftigt i den egna bostadskön. Det är dock inte Vänsterpar­tiet intressera­de av. Man struntar således i sundbyberg­arna. Man gapar om fler bostäder. Åt vem?

Vänsterpar­tiet har medverkat till massinvand­ring av hyresgäste­r med enorm bostadsbri­st som resultat. Nu gråter man över bostadsbri­sten och skyller på SD. Man vill skapa ett betonggett­o för att ge bostäder åt fler vänsterakt­ivister. Nyanlända skall gå före sundbyberg­arna och tilldelas sociala kontrakt som sen kan övergå i vanliga tillsvidar­e kontrakt. Några av de värsta brotten mot mänsklighe­ten i modern tid har begåtts av de kommunisti­ska regimerna. Det hjälper inte att byta namn till ” V”. Vänsterpar­tiet är i sanning ett bisarrt parti på marxistisk grund.

 ??  ??
 ?? FOTO: MOSTPHOTOS ?? Karl Marx.
FOTO: MOSTPHOTOS Karl Marx.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden