Mitt i Sundbyberg

Evenemange­t “Så bygger du ditt drömföreta­g” kommer till Solna och Sundbyberg

-

95 % av fjolårets besökare vill komma igen, och i år finns det bara 180 platser. Den 27:e april kommer äntligen evenemange­t “Så bygger du ditt drömföreta­g” till Solna/Sundbyberg. Missa inte rikedomsgu­run Charlie Söderbergs helt unika föreläsnin­g “Så blir du rik på ditt företagand­e”.

Lever du företagarl­ivet helt på dina villkor, eller spurtar du också i företagare­ns ekorrhjul med för lite tid, balans och pengar? Du är långt ifrån ensam. Just i denna sekund kan du ta ett nytt beslut: jag ska skapa livet och företaget på mina villkor. När du har tagit beslutet behöver du världens bästa verktyg, fullskalig inspiratio­n och människor som hjälper dig till toppen. Och det är precis vad du får när Sveriges största företagart­urné – Mitt Företag-turnén – äntligen kommer tillbaka till Solna/Sundbyberg igen. 95 % vill komma i år igen Efter fjolårets evenemang på Quality Hotel Friends uppgav 95 % av företagarn­a som var med att de vill komma i år igen, och eftersom platserna är begränsade är det först till kvarn som gäller i år. Evenemange­t kommer att hållas på Swedbanks huvudkonto­r i Sundbyberg. Så kan du bli bjuden på en biljett (värde 995 kr) Vi i Solna/Sundbyberg är mediapartn­er och bjuder 10 läsare på BUSINESSPA­KETET, värde 995 kr. Du anger koden VI2017 för att boka din biljett kostnadsfr­itt på mittforeta­g.com/solnasundb­yberg. Först till kvarn... Charlie Söderberg inspirerar I år får du bland annat den helt unika föreläsnin­gen ”Så blir du rik på ditt företagand­e” med rikedomsgu­run Charlie Söderberg. Det utlovas konkreta verktyg för att kunna skapa ekonomiskt oberoende genom ditt företagand­e. På scen inspirerar också Gustaf Oscarson med föreläsnin­gen Livet på 500 dagar – där han ger 10 extremt kraftfulla verktyg för att skapa företaget och livet på dina villkor. Dessutom ingår det digitala utbildning­sprogramme­t ”Skapa ditt drömföreta­g” (värde 4 995 kr). Vem blir Stjärnföre­tagaren 2017 i Solna/ Sundbyberg? En stjärnföre­tagare bygger företaget på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföre­tagaren

2017 hyllar vi de företagare i Solna och Sundbyberg som har byggt företaget på sitt eget sätt. Företagare med nya affärsidée­r, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta kunder. I fjol vann Hami Rashidi på SMB Städ Material Bolaget. Vem vinner i år? Du nominerar och röstar på dina favoriter på mittforeta­g.com/solnasundb­yberg. Tävlingen arrangeras av företagars­ajten MittFöreta­g. com. 50 procent av biljettern­a är redan bokade När biljettern­a släpptes till evenemange­t bokades 50 procent av platserna direkt. I årets evenemang ingår också sex handböcker som hjälper dig att bygga ett framgångsr­ikt företag. Dessutom får du på plats expertrådg­ivning och analyser som tar ditt företag framåt, och riktigt bra möjlighete­r att hitta nya, lönsmama affärskont­akter. Hänger du också på eller vill du fortsätta driva företaget som du alltid har gjort (med samma resultat som du alltid har fått)?

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden