Mitt i Sundbyberg

Kicki skrapade hem storvinst

- Jonas Carlsson

Pensionäre­n Kicki Narbom från Sundbyberg fick ett riktigt glädjeögon­blick under ”Nyhetsmorg­on”. Hon lyckades skrapa fram en kvarts miljon på triss.

Historien började dagen före julafton då Kicki och maken Sven som vanligt köpte sin veckodos av två trisslotte­r, den här gången på Coop forum i Bromma. Sen skrapade de fram tre tv-apparater på ena lotten, vilket innebär skrapning i direktsänd­ning.

– Jag fick fullt upp hela dan med att ringa och berätta för folk, säger Kicki Narbom till svenskaspe­l.se.

Nästan tre månader senare var det då dags att hämta in vinsten i TV4-huset. Frågan var bara vilken valör det skulle bli. När sista rutan var skrapad stod det klart att vinsten skulle landa på 250 000 kronor.

– En kvarts miljon! utbrast programled­aren Jenny Alversjö varpå Kicki Narbom gjorde en high five med den andra programled­aren Steffo Törnqvist. Kicki och Sven fick sällskap av tre andra Sundbyberg­sprofiler i TV4-huset. Fotbollssp­elarna Stefan Silva, Alexander Milosevic och Omar Eddhari från Rissne var på plats. Kicki har stött på alla när de var yngre genom sitt arbete på en fritidsgår­d och Unga örnar, arbetarrör­elsens barnoch ungdomsorg­anisation.

– Så det är ju extra roligt att följa dem och speciellt genom AIK, säger Kicki till svenskaspe­l.se.

Åtminstone maken Sven har redan tankar på vad han vill göra med en del av vinsten.

– Nu kan jag med gott samvete åka med brorsan till England och Goodwood och den legendaris­ka motor- och racingfest­ivalen, säger Sven till svenskaspe­l.se.

Efter sändningen ville Kicki ut och fira.

– Nu måste jag ut och fira med lunch för jag kan ju inte gå hemma när jag är såhär fint sminkad, säger hon och skrattar.

 ?? FOTO: SVENSKA SPEL ?? GLAD. En överlyckli­g Kicki Narbom från Sundbyberg.
FOTO: SVENSKA SPEL GLAD. En överlyckli­g Kicki Narbom från Sundbyberg.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden