Mitt i Sundbyberg

Fira kärleken – i alla former

Kärlek är vackert oavsett om de som har känslor för varandra är en man och en kvinna eller om det är en annan kombinatio­n av personer. Pride är en hyllning till kärleken, oavsett mellan vilka kärleken uppstår. Jag hoppas att du vill vara med och fira kärl

- Tobias Tengstöm, Vänsterpar­tiet Sundbyberg

Minns du första gången du blev riktigt kär? En stark känsla att personen är den viktigaste i hela världen, som du vill vara nära. Den känslan upplever de flesta människor nån gång. Och känslan är underbar!

Varje människa har rätt till sina känslor. Är dessa känslor dessutom besvarade kan det bli underbart, då kärlek är något fint. Kärlek är vackert oavsett om de som har känslor för varandra är en man och en kvinna eller om det är en annan kombinatio­n av personer.

Jag vill leva i ett Sverige där alla kan vara sig själva och älska den som de har känslor för. I mitt Sverige hindras inte personer som gillar varandra från

Pride är en hyllning till kärleken.

att vara tillsamman­s och de kan visa sin kärlek öppet om de vill. Sverige är ett bra land men det finns mycket kvar att göra innan alla kan eller vågar visa vem de är och vem de älskar. Det är en av anledninga­rna till varför Pride genomförs och firas, i Stockholm, i Sundbyberg och på andra orter. Pride är en hyllning till kärleken, oavsett mellan vilka kärleken uppstår. Jag hop- pas att du vill vara med och fira kärleken. För all kärlek är värd att firas.

När du röstar i höstens val önskar jag att du röstar på ett parti som står upp för kärleken och för att alla ska få vara den de är. Rösta på ett parti som vill bevara och utöka möjlighete­rna för alla att uttrycka sig själva och sin kärlek. Det finns tyvärr partier som vill begränsa människor och kärlek. Partier som inte vill låta alla vara den de är, ha sina känslor och leva med dem de älskar. Dessa partier är ett hot mot kärleken. Rösta för kärlek och öppenhet den 9 september!

 ?? FOTO: MICHAEL FOLMER/ARKIV ?? PRIDE. En hyllning till kärleken, oavsett mellan vilka kärleken uppstår.
FOTO: MICHAEL FOLMER/ARKIV PRIDE. En hyllning till kärleken, oavsett mellan vilka kärleken uppstår.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden