Mitt i Sundbyberg

Här kan du bada i sommar

Trångt på badstrande­n nära dig eller sugen på att testa något nytt? Kolla in vår sammanstäl­lning av badplatser­na i Västerort.

-

Här kan du badai Västerort i sommar

 ??  ??
 ?? FOTO: MIKAEL ANDERSSON ?? ● Vattenkval­iteten är hämtad utifrån de provtagnin­gar som gjorts i slutet av juni. Vill du ha mer uppdaterad informatio­n om vattenkval­iteten gå in på https:// www.havochvatt­en.se/. ÄNGBYBADET. Här finns det något för de flesta. Två rymliga sandstränd­er och en stor gräsmatta, och det finns till och med en ramp med räcke som leder ned i vattnet. Bryggor sticker ut från ena stranden för de som vill lite längre ut i Mälaren. Det finns både sol- och skuggplats­er att breda ut sig på, samt kafé och en vattenruts­chkana. Och gungor på stranden för de barn som ledsnar på vattnet. Bortsett från parkerings­kaoset så är det ett mycket trevligt ställe.
FOTO: MIKAEL ANDERSSON ● Vattenkval­iteten är hämtad utifrån de provtagnin­gar som gjorts i slutet av juni. Vill du ha mer uppdaterad informatio­n om vattenkval­iteten gå in på https:// www.havochvatt­en.se/. ÄNGBYBADET. Här finns det något för de flesta. Två rymliga sandstränd­er och en stor gräsmatta, och det finns till och med en ramp med räcke som leder ned i vattnet. Bryggor sticker ut från ena stranden för de som vill lite längre ut i Mälaren. Det finns både sol- och skuggplats­er att breda ut sig på, samt kafé och en vattenruts­chkana. Och gungor på stranden för de barn som ledsnar på vattnet. Bortsett från parkerings­kaoset så är det ett mycket trevligt ställe.
 ?? FOTO: MIKAEL ANDERSSON ?? KALLHÄLLSB­ADET. Här går det att spela beachvolle­yboll och hoppa från bryggan.
FOTO: MIKAEL ANDERSSON KALLHÄLLSB­ADET. Här går det att spela beachvolle­yboll och hoppa från bryggan.
 ?? FOTO: MIKAEL ANDERSSON ?? HUVUDSTA STRANDBAD. Den som inte vill köa in till betalbadet kan här istället välja ett dopp i Ulvsundasj­ön.
FOTO: MIKAEL ANDERSSON HUVUDSTA STRANDBAD. Den som inte vill köa in till betalbadet kan här istället välja ett dopp i Ulvsundasj­ön.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden