Mitt i Upplands Väsby

Älskad butik stänger

- FOTNOT: ÄGARNA HAR AVBÖJT ATT KOMMENTERA STÄNGNINGE­N

Tiden går fort när man har roligt. Men efter 25 år har nu en av Väsby centrums mest långlivade – och omtyckta – klädbutike­r stängt igen. Nu överöses ägarna av kärlekshyl­lningar i sociala medier. ”En ikonisk butik och succéduo!” skriver en kund.

Now Clothing har levererat mode åt Väsbyborna i 25 år. Men efter en längre tid med sviktande ekonomi har bolaget begärts i konkurs och butiken är nu stängd.

Ägarna Johan Ohlsson och Åsa Johansson gick ut med beskedet på Facebook och Instagram i förra veckan och fick omedelbart mängder av kärleksful­l respons från sina kunder.

”Absolut bästa butiken i Centrum som försvinner.”

”En ikonisk butik och succéduo! Önskar er allt gott framöver”

” Har ju handlat kläder hos er i typ 14 år, vart ska man handla kläder nu då?”

”Åfan 25 år jäklar vad man var ung då man köpte balla brallor på invigninge­n.”

” Ett nederlag för Väsby Centrum. Tack för alla år och stort lycka till i framtiden till er”

” Vad tråkigt men förståelig­t! Två ambitiösa och servicemin­ded människor som Er får man leta efter men tror säkert att ni hittar på nya projekt! Lycka till framöver!”

”Oavsett om man har vart inne hos er i butiken eller bara gått utanför så har ni spritt ett leende som har värmt en.”

”Lycka till, tack för allt ni har varit underbara, jag har alltid haft ett jättefint bemötande av er och det har varit en glädje att kika in kolla lite, morsa på er samt handla, min karriär började hos er med Andres Garcia skjortor länge sedan!!!!!”

” Tack för god service och snygga kläder! Ni är ett med Väsby Centrum och lämnar ett tomrum. Men 25 år! Vilket passande tillfälle att gå vidare!”

Charlotte Årling

 ?? FOTO: CHARLOTTE ÅRLING ?? STÄNGT. Now Clothing i Väsby Centrum vände sig till modeintres­serade män och killar. Efter 25 år stängs butiken nu dock för gott.
FOTO: CHARLOTTE ÅRLING STÄNGT. Now Clothing i Väsby Centrum vände sig till modeintres­serade män och killar. Efter 25 år stängs butiken nu dock för gott.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden