Mitt i Upplands Väsby

 • FRÅGAN

· Vilken är den bästa bok du har läst?

-
 ??  ?? Susanna Appel, 36, kommunikat­ionsansvar­ig på ett forsknings­center, med dottern Liselotte, 4:
– ”Dödens piloter” av Arthur Hailey. En äldre bok som jag hittade i min pappas bokhylla, det är low tech flygplansa­ction med en oväntad twist. Liselotte föredrar ”Aristocats”.
Susanna Appel, 36, kommunikat­ionsansvar­ig på ett forsknings­center, med dottern Liselotte, 4: – ”Dödens piloter” av Arthur Hailey. En äldre bok som jag hittade i min pappas bokhylla, det är low tech flygplansa­ction med en oväntad twist. Liselotte föredrar ”Aristocats”.
 ??  ?? Eva Löfling, 78, pensionera­d språklärar­e:
– ”Krig och fred” av Leo Tolstoj. En klassiker som är utförlig, men har ett enkelt språk. Det är en framställn­ing som ger en klar bild av de ståndsmäss­igt placerade i samhället, samt om kriget.
Eva Löfling, 78, pensionera­d språklärar­e: – ”Krig och fred” av Leo Tolstoj. En klassiker som är utförlig, men har ett enkelt språk. Det är en framställn­ing som ger en klar bild av de ståndsmäss­igt placerade i samhället, samt om kriget.
 ??  ?? Erland Simonsson, 24, pluggar till tandläkare och jobbar som personlig assistent:
– ”I am the messenger” av Markus Zusak. Plotten handlar om en poetisk huvudperso­n som vill hjälpa andra. En bok om hur man blir en bättre människa.
Erland Simonsson, 24, pluggar till tandläkare och jobbar som personlig assistent: – ”I am the messenger” av Markus Zusak. Plotten handlar om en poetisk huvudperso­n som vill hjälpa andra. En bok om hur man blir en bättre människa.
 ??  ?? Erik Hjelmfors, 46, pastor och ungdomsstr­ateg:
– Bibeln. För mig är den en given del av att leva, precis som att andas och att äta. En stor del av mitt liv.
Erik Hjelmfors, 46, pastor och ungdomsstr­ateg: – Bibeln. För mig är den en given del av att leva, precis som att andas och att äta. En stor del av mitt liv.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden