Aktiv Träning (Sweden)

Coola hörlurar till ett bra pris

-

Creatives nya hörlurar levererar både när det gäller ljud, passform och design, trots guldfärgen och flera bra funktioner är de faktiskt riktigt prisvärda.

CREATIVE OUTLIER GOLD

Pris: 1 000 kr

Fakta: Äkta trådlösa hörlurar. IPX5-vattentäth­et. 14 timmars speltid i hörlurarna och ytterligar­e 15 efter snabbladdn­ing i etuiet. stängs mjukt och smidigt med ett litet klick. Öronproppa­rna vrids på plats i öronen och sitter perfekt. Propparna är relativt små och lätta, och känns knappt. Observera dock att de täpper till ordentligt och att den aktiva brusreduce­ringen är mycket effektiv (vilket gör att de även kan användas på cykeln utan att det blir vindsus), så att du bara hör musiken. Ljudstyrka­n är utmärkt och ljudet har bra djup.

Navigering­en sker med tryck på själva öronproppa­rna. Det funkar bra även om återkoppli­ngen från knapparna har en del att önska – ibland stängs hörlurarna av när man vill pausa musiken. Batteritid­en anges till 14 timmar, men så mycket har inte vi fått ut. Strömmen räcker dock i minst 10 tim.

Den enda riktiga svagheten är blåtandsan­slutningen. Den är inte alls bra – särskilt när batteriet i hörlurarna är på väg att ta slut så blir det störningar på linjen.

SÅ UTFÖR DU PROGRAMMET

Gör tre set av var och en av de sex övningarna. Under varje övning står det antal repetition­er per set som du bör sikta på att uppnå. Det är dock viktigt att du hela tiden gör övningarna med rätt teknik. Om du känner att du måste börja kompromiss­a med tekniken för att orka göra en repetition till, så är det dags att du vilar innan du börjar med nästa set. Vila cirka 60 sekunder mellan seten.

 ??  ?? Själva hörlurarna är IPX5-vattentäta. De tål både regn och svett, och i vårt test klarade de också ett par vändor i duschen.
Själva hörlurarna är IPX5-vattentäta. De tål både regn och svett, och i vårt test klarade de också ett par vändor i duschen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden