Alingsås Tidning

Julia Franzén berättar om bråken med Bingo i TV4-programmet

- Oscar Strandberg oscar.strandberg@stampen.com

I nya säsongen av tv-programmet Hela kändis-Sverige bakar får vi se Julia Franzén och fästmannen Bingo Rimér med kavlar och slevar i högsta hugg. Men utan att säga för mycket kan Julia redan nu avslöja att inspelning­arna hettade till.

I programmet, som har premiär på TV4 i början av april, gör kända svenskar upp i allt från tårtor till småkakor.

Lerumsprof­ilen Julia Franzén tackade omgående ja till inbjudan.

– Jag tycker om att vara med i tv, mycket eftersom det brukar kunna bli en väldigt härlig gemenskap med andra deltagare och bakom kameran, säger hon.

– Men samtidigt blev det en del bråk mellan mig och Bingo, fortsätter hon.

Något större intresse för bakning och matlagning har paret nämligen inte, menar Julia.

– Vi lagar verkligen aldrig mat. Vi har kommit fram till att det inte är något för oss. Men jag skulle ändå tro att jag har mer bakvana än Bingo. Jag kan göra en god kladdkaka, men jag kan inte avslöja om jag fick användning för det i tv, säger hon.

– Så ja, eftersom ingen av oss är så vana i köket blev det en del bråk, haha.

Avsnitten spelades in vid Ulriksdals slott i Stockholm under några sommardaga­r ifjol. Hela kändis-Sverige bakar programled­s av kändiskock­en Tina Nordström och bakverken bedöms av mästerbaga­ren Johan Sörberg och toppkondit­orn Elisabeth Johansson, skriver TV4 i ett pressutski­ck under torsdagen.

– Jag var helt slut efteråt men det var jättekul och jag och Bingo står för showen! utbrister Julia Franzén.

– Samtidigt som inspelning­arna pågick, planerade vi en förlovning­sfest för 250 gäster. Så det var en kaotisk period, fortsätter hon och skrattar.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden