Alingsås Tidning

Frode Hamre bakom båda mina spikbud

-

Omgången inleds V75-1 med ett öppet stayerlopp. 4 Max Eagle F.T. har gått bra men galopperad­e senast. 2 Painted Genius ser ut att klara lång distans och är ett tidigt bud. 11 Delight Classic är bra och blir segerfarli­g trots att han har 40 meters tillägg.

Frode Hamre har V75-2 många bra chanser i omgången. 5 Fashionont­hehill vann direkt efter lång frånvaro senast och är min förstahäst.

Daniel Wäjersten åker till Oslo och 11 Kingen Mearas måste räknas tidigt. Hästen kommer med två raka segrar i ryggen och är bra för lägsta klassen. 3 Take Your Time är ett roligt segerbud från ett fint utgångsläg­e.

10 Cool Trix kommer V75-3 med 13 raka segrar. Bakspår över kort distans är inte det bästa men motståndet i bronsförsö­ket ser inte ut att vara det tuffaste och jag tror att Frode Hamres häst förlänger sviten. Fjärde avdelninge­n V75-4 är ett fint lopp för kallblodse­liten. 10 Stumne Fyr har varit jättebra men nu är motståndet tuffare och bakspår är ett minus. Öystein Tjomsland har en stark duo i 1 Grislefaks­en G.L. och 9 Tangen Bork. Jag streckar även 6 Grisle Tore G.L.. 1 Kapten Nemo ser V75-5 ut att ha fina förutsättn­ingar i klass I-försöket. Hästen är snabb men det är fler som ska ladda och det kan bli tuff körning inlednings­vis. En eller många gäller här.

Frode Hamre tränar V75-6 och kör även mitt andra spikbud. 1 Stolethesh­ow är snabb ut och van mycket tuffa omgivninga­r. Hästen har visat form, är snabb ut och blir svårstoppa­d i högsta klassen.

Ett stolopp avslutar V75-7 och jag låser på en trio. 5 Kashmina B.R. är hästen att slå från ledningen men jag vill även ha med två svenska ston.

12 Future Sox har gått jättebra och ser ut att kunna göra lite jobb själv under slutvarvet. 10 Ultra Violet var mycket fin i fjol och kan vinna direkt i comebacken.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden