Bli en mastare pa Minecraft-stader

EN PLATT KARTA TILL DIN STAD

Så gör du den perfekta platta kartan för din stad.

-

Det är ett stort projekt att bygga en stad i Minecraft, och du vill inte göra det svårare än vad det är! Du kan börja på en ny stad genom att skapa en vanlig Minecraft-värld, men det kan skapa många problem. Du kan hamna på en liten ö mitt i havet, på en snöig bergstopp eller mitt i en torr öken. Det är inga perfekta platser för en stad ...

Du kan ganska lätt förflytta dig till en annan del av en karta, speciellt om du spelar i Kreativt läge och kan flyga över din nya värld. Trots det kan det vara svårt att bygga på en vanlig karta. Biomerna förändras ständigt. Kullar och berg hamnar i vägen och ingen vill väl bygga ett hus över lava!

För att göra det så enkelt som möjligt bör du börja med en helt platt karta (eller en superplatt värld, som det heter på Minecraft-språk). Det betyder att du inte behöver ägna timmar åt att hugga genom berg, torka ut sjöar eller lösa andra problem när du bygger ut din stad. Istället får du ljuvligt grönt gräs så långt ögat kan se, som du lätt kan bygga din stad på!

 ??  ?? Du kan få problem om du laddar in på en ö …
Du kan få problem om du laddar in på en ö …
 ??  ?? Börja med en superplatt värld för att göra livet lättare.
Börja med en superplatt värld för att göra livet lättare.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden