Blodigt Begär

TILLSAMMAN­S IGEN?

EFTER SITT FÄNGELSEST­RAFF HAR AMY FISHER I PERIODER FORTSATT ATT TRÄFFA BUTTAFUOCO.

-

Det är som ett överdrivet avsnitt av Jerry Springer Show. I september 2011 står Joey Buttafuoco än en gång inför kamerornas blixtar – denna gång för att skapa publicitet kring en stundande kändisboxn­ingsmatch. Motståndar­e är Amy Fishers dåvarande make Lou Bellera. De vevar med nävarna inför kamerorna, förolämpar varandra och börjar sedan att slåss. Bellera drämmer till den dömde pedofilen. Efter matchen poserar Buttafuoco med sin nya fru och sedan med med Amy Fisher – denna gång möts de dock inte av kärlek utan genom sitt behov av publicitet och pengar. Hon står med armen på sin tidigare älskare, hennes ansikte är märkt av ingrepp.

Det var inte deras första möte efter allt rabalder. De ”dejtade” varandra i en realitysåp­a 2006 och de singlade slant om vilket lag som skulle börja i Lingerie Bowl – en rugbyturne­ring som består av kvinnor som spelar i underkläde­rna. Fisher medverkade också i Oprah Winfrey Show där hon påstod sig vara ”utsatt på grund av sin sårbarhet”.

Förhålland­et mellan Fisher och Buttafuoco var en soppa av sexuell attraktion, behov av publicitet, våld, ilska och ren galenskap.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden