Blodigt Begär

”HON HÖGG HENNE”

VAD HÄNDE EGENTLIGEN I DET PITTORESKA HUSET SOM GJORDE ATT EN UNG MAMMA MISTE LIVET?

-

Enligt Jas och Tas version av händelsern­a hade deras mamma blivit hotfull mot dem på morgonen när de var sena till skolan. Hon hade i raseri plockat upp en vas och vevat med den mot dem medan hon kallade dem för ”horor” och ”slampor”. Nikkis ilska blev allt värre och hon skrek: ”Vi ska alla dö i dag!”

Tas: ”Jag tog vasen från henne, det var då hon greppade kniven, vände sig om mot mig och sa åt mig att backa.” Jas berättade för poliserna att mamman ”vann striden om kniven, typ, så jag plockade upp vasen och slog henne med den” och refererade till en vas som hon krossade mot sin mammas huvud i vardagsrum­met.

Därpå hade modern bitit henne och vägrat att släppa greppet. ”Tas högg henne”, uppgav Jas för dem. Tas höll med och insisterad­e på att det enbart var för att avvärja mammans attack.

De försökte få slut på bråket, men Nikki fortsatte att attackera dem med kniven, så de övermannan­de henne och högg henne. Sedan lade de henne i badkaret och fyllde på med varmt vatten eftersom hon klagade över att hon frös. ”Döda mig nu, annars dödar jag er båda”, ska hon ha sagt precis innan livet lämnade hennes kropp.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden