Bohusläningen

Fakta: Johanna Nordström

-

Föddes 19 november 1995 i Västerås.

Sommaren före gymnasiet startade hon sitt twitterkon­to @jonielol.

Efter att ha arbetat på viralsajte­r och med sociala medier började hon göra sketcher med Torbjörn Averås Skorup. 2018 valde hon att satsa heltid på ståuppkomi­k och humor.

Hennes föreställn­ing ”Ring polisen” har planerad premiär den 13 september i Helsingbor­g. Sammanlagt gör hon 51 förställni­ngar runt om i landet.

 ??  ?? Johanna Nordström säger att det är viktigt för henne att inte visa upp en finpolerad sida på sociala medier. ”Sedan har jag inte så mycket finpolerat att visa upp. Jag har inte en fyra på Östermalm med ’walk in closet’ där jag kan visa upp mina märkeskläd­er. Jag tror jag har visat upp en rättvis sida av mig själv, inte utseendeoc­h pengahets utan en vanlig person som håller på med humor”, säger hon.
Johanna Nordström säger att det är viktigt för henne att inte visa upp en finpolerad sida på sociala medier. ”Sedan har jag inte så mycket finpolerat att visa upp. Jag har inte en fyra på Östermalm med ’walk in closet’ där jag kan visa upp mina märkeskläd­er. Jag tror jag har visat upp en rättvis sida av mig själv, inte utseendeoc­h pengahets utan en vanlig person som håller på med humor”, säger hon.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden