Mitt i Botkyrka

Varför inte öppna Lagret för alla under 100?

- A handsome lifestyle

Musiken, samvaron, tillhörigh­et och en trygg plats med trygga förebilder och en demokratis­k respektful­l miljö. Musikhuset Lagret är för många ungdomar en plats att växa på. Ska man helt plötsligt bli vuxen vid 16 år?

Låt Lagret bli kvar för våra ungdomar även över

16. För många är musik ett sätt att umgås, få en social status och en chans att uttrycka sig. Det finns en filial till Lagret på Storvretsk­olan och det är väl bra, den kan gott få utvecklas. Men stora Lagret behövs också. Där kan banden repa och det är även en plats för äldre ungdomar att vistas och växa.

Den kunskap och erfarenhet personalen på Lagret har borde man sätta ett högt värde på eller ska vi bara ha fler poliser? Hur prioritera­r våra politiker?

Varför kan inte alla åldrar till 100 få tillträde? Vi som vuxit upp med rocken är i dag pensionäre­r eller strax blivande pensionäre­r. Många av oss har också spelat i rockband och skulle vilja fortsätta. Ung och äldre med samma intresse borde väl kunna vistas i samma lokaler. Låt Lagret vara kvar och öppna upp MER! Det är nog inte bara jag som lyssnat till ”Barn av vår tid” med Nationalte­atern.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden