Mitt i Bromma

Nu kan du ladda ner vår nya app!

Lokala nyheter direkt i mobilen? Ladda ner vår nya app så missar du inte de stora nyheterna från Västerort och Stockholm.

- Redaktione­n

Signalfel på gröna linjen, en stor olycka eller varför inte en ny krog i just ditt kvarter. Det är bra att ha koll på Stockholm.

Skolan, sjukvården, cyklistern­a, veganerna, förskolorn­a, fotbollssu­pportrarna, bostadsköe­rna, pendeltåge­n – och politikern­a! Allt det där bevakar våra journalist­er. Och mycket mer.

Bevakar hela Stockholm

Vi har reportrar i hela Stockholm. Med betoning på hela. Vi finns i innerstan, ytterstan och i kranskommu­nerna. På Östermalm och i Järfälla. Du hittar vår nya app på Appstore och på Google Play – sök på StockholmD­irekt.

– Det känns fantastisk­t kul att appen äntligen är här. Om du lovar att slå på pushnoti- serna, så lovar vi att fortsätta visa att vi är snabbast på händelseny­heter, bäst på fördjupnin­gar och på plats där det händer när det händer, säger Hampus Jarnlo, nyhetschef för Bromma, Spånga, Vällingby, Hässelby och Järfälla Tidning.

Välj dina nyheter

Ladda ner och välj om du vill ha bevakning på hela Stockholm – med de stora nyheterna från hela Storstockh­olm – eller lokala nyheter från just din stadsdel eller kommun. – Vår styrka är att vi både lyckas göra stora granskning­ar av hur ojämlik skolan i Stockholm är, samtidigt som vi är först med att berätta att det ska byggas 90 nya lyor och en delikatess­butik i ditt centrum. Inga frågor är för stora eller små för oss, säger Hampus Jarnlo. Gör det till en vana att kolla in StockholmD­irekt varje dag. Vi ger dig koll på Stockholm. Hela Stockholm.

 ??  ?? GRANSKAR. Sofia White och Ellinor Prawitz är två av våra medarbetar­e som pumpar ut nyheter i våra nya appar.
GRANSKAR. Sofia White och Ellinor Prawitz är två av våra medarbetar­e som pumpar ut nyheter i våra nya appar.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden