Mitt i Bromma

Är det här stans ärligaste bostadsann­ons någonsin?

Uselt extrajobb, dålig hållning och biter på naglarna. Så marknadsfö­r Adam Siversen Ljung sig själv när han via lappar på anslagstav­lor söker bostad i Stockholms innerstad.

- Mimmi Epstein

” Nej jag tror inte det här kommer funka! Vem fan hjälper någon man läser om på en papperslap­p?”. Så börjar Adam Siversen Ljungs udda bostadsann­ons som han satte upp på femtio olika platser i innerstan för ungefär två veckor sedan. Helst vill han bo i närheten av sin skola – Beckmans designhögs­kola – som ligger på Brahegatan.

” Har du eller någon du känner en lägenhet i stan att hyra ut? Till en rimlig summa under 6- 7 tussingar?” fortsätter annonsen.

Hur desperat är man efter bostad om man sätter upp lappar?

– För mig blev det ett naturligt nästa steg. Jag har haft min Blocket- annons ute länge nu och tror att det här kan tala mer direkt till folk. Speciellt om lapparna sitter i trappuppgå­ngar, säger Adam Siversen Ljung.

Dock har det inte gett så mycket respons. Ingen har hört av sig med något erbjudande.

– De flesta har rivits ner så jag får göra fler. Jag kanske gör om annonsen lite, jag tänker inte ge upp, säger Adam Siversen Ljung.

I nuvarande annons beskriver Anton Siversen Ljung sig själv såhär: ”Jag har fast inkomst, är såklart skötsam och uppfyller andra tänkbara krav som hyresgäst. Plus att jag har ett uselt extrajobb, har dålig hållning och biter på naglarna”.

– Det är en slags motreaktio­n på hur folk brukar säja in sig. Alla är polerade, tysta och gillar att gå i skogen. Det jag beskriver är ändå inte så negativa sidor...

 ??  ?? SPRIDER BUDSKAPET. Annonsen sitter bland annat på Odengatan i närheten av Stadsbibli­oteket.
SPRIDER BUDSKAPET. Annonsen sitter bland annat på Odengatan i närheten av Stadsbibli­oteket.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden