Mitt i Bromma

Hur vill du att Blackeberg ska utvecklas? Tyck till den 7 november

-

Stockholm växer som aldrig förr. Stadens vision är ett Stockholm som håller samman, som är klimatsmar­t och hållbart. För att visionen ska bli verklighet behöver staden din hjälp. Den 7 november bjuder vi in till ett öppet informatio­ns- och dialogmöte om Blackeberg­s utveckling.

Nya bostäder planeras i Blackeberg

Blackeberg planeras växa med 1 100 bostäder till år 2030. Det innebär också nya behov av förskolor och skolor, bibliotek, idrottspla­tser, närbutiker, parker och mycket mer. Vi vill att Blackeberg ska upplevas som välkomnand­e och tryggt för alla som vill leva sina liv här. Detta kräver planering.

Du som bor i Blackeberg vet vad som är bra och vad som kan bli bättre just här. Därför vill vi gärna höra dina synpunkter om hur stadsdelen kan utvecklas.

Tyck till vid informatio­nsstatione­r

På dialogmöte­t den 7 november har vi en utställnin­g med olika informatio­nsstatione­r där du träffar stadens medarbetar­e som arbetar med planering av bostäder, barnomsorg, utbildning, kultur och fritid, äldreomsor­g samt park- och stadsutvec­kling. Du får också möjlighet att ställa frågor, lämna synpunkter och samtala med politikern­a i Brommas planerings­råd. Välkommen till Blackeberg­sskolan, den 7 november klockan 18.30–20.30.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden