Mitt i Bromma

Bästa sommarlove­t i Bromma för dig som är 6–17 år!

-

- -

Ett levande Mariehäll med service kultur, fritid och mötesplats­er Mariehäll är en stadsdel som vuxit myck - neras de kommande åren. Det innebär också behov av förskolor och skolor, möjlighete­r för kultur, fritid och idrott, närbutiker, parker och mycket mer. Vi vill att Mariehäll ska upplevas som välkomnand­e och tryggt för alla som vill leva sina liv här. Detta kräver planering.

Du som bor i Mariehäll vet vad som är bra och vad som kan bli bättre just här. Därför vill vi gärna höra dina synpunkter om hur stadsdelen kan utvecklas.

Tyck till vid informatio­nsstatione­r På dialogmöte­t den 29 maj har vi en - som arbetar med planering av bostäder, barnomsorg, utbildning, kultur och fritid, äldreomsor­g samt park- och stadsutvec­kling. Du får också möjlighet att ställa frågor, lämna synpunkter och samtala med politikern­a i Brommas planerings­råd.

- -

Vi har också pop up- parklek och Rullande Fritid varje vecka hela som och roliga aktivitete­r till Johannesfr­ed, Mariehäll, Ängbybadet, Beckomberg­a, Blacken och Tranebergs­ängen!

Hela sommarprog­rammet och info om hur du anmäler dig till gratisakti­viteterna på

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden