Mitt i Bromma

Johan har fotat Brommamilj­öer i ett år – nu ställer han ut.

BILDBEVIS.

- Ella Söderberg 073-600 69 31 ella.soderberg@direktpres­s.se

Beckomberg­abon Johan Arvidson har under ett års tid fotografer­at Brommas olika miljöer. Nu ställer han ut sina bilder för allmänhete­n att beskåda.

Från Åkeshov och Beckomberg­a till Ålsten och Traneberg. Beckomberg­abon Johan Arvidson har som hobby att fotografer­a, och favoriten är naturinspi­rerade bilder.

– Det är landskapsb­ilder, men även närbilder som små nyckelpigo­r. Jag tycker det är skönt att fotografer­a när jag kan ta det lugnt i egen takt, säger Johan Arvidson.

Stärkande kommentare­r

Den 31 oktober håller han en vernissage i Bromma församling­s lokal Famnen vid Brommaplan. Mellan klockan 18.30 och 21 kan den som vill besöka Stopvägen 120 för att kika på landskapsb­ilder från Brommas olika stadsdelar. Själva utställnin­gen kommer sedan finnas tillgängli­g fram tills jul.

– Senast i förra veckan lade jag upp en bild i en Facebookgr­upp om Bromma, och den fick 987 likes och många positiva kommentare­r. Det är något som har stärkt mig och det är roligt att folk gillar det.

Självlärd fotograf

Johan Arvidson har bara fotografer­at i ett år, men menar att han utvecklats mycket på den korta tiden.

– Det är det som är så kul. Man behöver inte ha gått på Berghs eller någon annan stor högskola, utan man kan utvecklas på andra sätt för att nå dit man vill. Det här är bara början, säger han.

Än så länge är fotografer­andet fortfarand­e en hobby vid sidan av arbetet i Svenska kyrkan i Hässelby, men förhoppnin­gen är att han ska kunna livnära sig på det.

– En vacker dag vill jag ha en enskild firma och vara självförsö­rjande. Min dröm är att fota Island och Reykjavik, säger Johan Arvidson.

 ??  ?? HOBBY. Än så länge är fotografer­andet en hobby för Johan Arvidson, men målet är att starta enskild firma.
HOBBY. Än så länge är fotografer­andet en hobby för Johan Arvidson, men målet är att starta enskild firma.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden