Mitt i Bromma

MÄN SÖKER KVINNOR

-

Vem vill vara med mig? En 40-talist, nyfiken på det mesta och med båda fötterna på jorden. Ensamhet är inte kul. Jag aktiverar mig på många sätt men vill träffa någon kvinna att ha en fin gemenskap med, någon att bry sig om och dela intressen med. Gillar att vara i naturen, göra bilutflykt­er, bio, teater m.m. Endast seriösa svar 46536 tack.

Hej. Jag är en medelålder­s kille som bor i södra Storstockh­olm.

Skulle gärna vilja träffa en thailändsk tjej. Hör gärna av dig. 46535

51-årig man söker mogen kvinna för trevlig samvaro och närhet.

Jag är omtänksam och vill att du är detsamma och rökfri. 46528

Jag är en singelkill­e, 57 år, blond, ungdomlig. Söker en tjej eller kvinna för mysiga träffar.

Din ålder och nationalit­et sak46525 nar betydelse.

Jag är en pigg och alert 80-åring som söker dig kvinna som liksom jag vill ha lite mysiga stunder och närhet. Vi kan väl gå ut och fika första gången för att se hur vi passar ihop. Jag bor på Kungsholme­n. Hoppas vi 46524 ses!

Trevlig, glad och charmig man på 46 år finns i Stockholm,

Bromma. Söker en mysig, charmig, trevlig, härlig kvinna att lära känna, umgås med och ha

Du som vill annonsera, svara eller lyssna av svar på din annons, ring 0939–105 31 86. Samtalet kostar 9,60 kr/min. Du måste använda en mobil som har ett abonnemang eller en hemtelefon.

Om du vill svara på en annons har du 1 minut på dig att tala in ett meddelande till den som har annonserat. Du kan endast svara på annonser via telefon.

det trevligt med. Hoppas att det leder till något riktigt bra. 46517

Vi hörs.

Pigg och aktiv hundägare. Vill träffa en svensk och glad kvinna, ca 60–70 år, som vill dela vardagssys­slor med mysig tillvaro på landet samt båtturer, husbilstur­er, eventuellt mcturer, skogsprome­nader m.m.

Helt enkelt bara ha det bra.

Ordning och reda, inte minst humor är viktigt för oss bägge. 46492

Hej. Vi är två 27-åriga killar som gillar livets enkla nöjen såsom pingis, segling och att snickra.

Vi söker två tjejer som tar livet med en klackspark och uppskattar spontanite­t och vardagliga äventyr. Passar du och din vän in på beskrivnin­gen?

Hör av er så hittar vi på en kul 46519 dubbeldejt.

KVINNOR SÖKER MÄN

Hej. Jag söker en fräsch kille som är född på 40-talet. Jag gillar utflykter m.m. Hör av dig. 46538

Lång Stockholms­tjej, ungdomlig, fräsch, född på 50-talet.

Jag ser bra ut och har normal kroppsbygg­nad. Jag har inre och yttre syn, är välvårdad och

det är viktigt liksom att vara lättsam, rökfri, ärlig, empatisk, positiv och ha humor. Jag tycker om att vara aktiv, all slags kultur, resor, motion, promenader, god mat och även hemmakväll­ar. Matchar du mig? Är du lång och ca 65–73 år så hör av 46533 dig.

Hejsan. Jag är en kvinna i mina bästa år, 47 år gammal. Söker en man att umgås med på fritiden. Intressen är resor, musik, god mat och promenader. 46529

Kvinna född 57, ganska lång, smal, ungdomlig. Söker trevlig, hygglig man som både är djurvän och vegetarian, för seriös relation. Tycker om bland annat konst och kloka, snälla, ärliga människor. Otäcka hackers gör 46527 sig ej besvär.

Kvinna, 47 år gammal, bor i Stockholm, Södermalm. Söker en omtänksam, ärlig och seriös 46518 man mellan 55–70 år.

Hej. Jag söker en snäll, ärlig och omtänksam man. Själv är jag född på 50-talet med båda fötterna på jorden och bra utseende. Jag tycker om musik, hemmakväll­ar, resor, kultur, odling m.m. Det vore väldigt roligt om du ville höra av dig. Ha det 46494 bra!

Finnes: kvinna, positiv, seriös, ärlig, omtänksam, ödmjuk, inlyssnand­e. Natur och kultur intressera­d m.m. Efterlyser dig dito man med båda fötterna på jorden, ca 55–70 år, för utbyte av erfarenhet­er och konstrukti­v gemenskap som kanske utvecklar sig till nåt mera. 46491

70-åring söker cool kille för trev46487 lig samvaro.

MÄN SÖKER MÄN

Snäll och trevlig man på 72 år.

Söker man i samma ålder för trevliga träffar i Stockholm.

Längtar. 46521

Hej. Jag är en snäll och trevlig kille på 70+. Jag finns i västerort. Vore kul om någon hörde av sig för trevliga möten. 46489

En mogen man på 55 år söker en smal, äldre pensionär för trevliga träffar. 46484

Hej. Jag är en trevlig man på 59 år. Jag skulle vilja få kontakt med en likasinnad man som är trevlig att träffa i Stockholm.

Jag bor öster om Stockholm, själv i villa. Hopp om svar. 46477

Hej. Jag är en trevlig man på lite över 70 år. Skulle vara trevligt att träffa en annan man för mysiga stunder. Hör av dig så kan vi prata i telefon och sen träffas för fika så får vi se vart det leder. 46468

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden