Mitt i Bromma

MÄN SÖKER KVINNOR

-

Gentleman, trevlig, verbal och pigg akademiker, 40-talist.

Jag söker kvinnlig närhet och 46603 värme.

En trevlig 58-årig man med bra utseende, ordnad ekonomi, inga barn. Jag söker en hygglig, snäll, rejält kurvig kvinna på 60–80 år ungefär för en rela46602 tion.

Jag är en 57-årig blond, ungdomlig, singelkill­e. Jag är ärlig, seriös, omtänksam. Söker en tjej eller kvinna för mysiga träf46587 far.

Trevlig, snäll kille på 54 år och 1,79 lång. Söker med ljus och lykta efter mullig kvinna mellan 65–70 år för närhet, ömhet och 46586 mys.

Kvinna sökes av ungdomlig 40-talist med hus och bil. 46575

Pigg, smärt man, 70+. Läkare med varmt hjärta och många intressen, bor i innerstan. Söker kvinna 60+ som gärna tycker om Italien, kanske läser italienska eller franska och tycker om 46569 att dansa.

Man på 75 år söker snäll, glad och kramgo kvinna, max 73 år, boende på norrsidan Stockholm för träffar på fritid. Jag tycker mycket om promenader, bilutflykt­er på sommaren söder 46559 ut i Europa.

Obeservera att detta är en telefontjä­nst och ett urval av annonserna i röstbrevlå­dan publiceras i tidningen. Du blir instruerad av en röst och kan välja att trycka:

1) Skapa en annons.

2) Lyssna eller svara på annonser.

3) Lyssna av svar på din egen annons.

4) Mer informatio­n.

När du har spelat in en ny annons tilldelas du ett annonsnumm­er och en pinkod. Se till att notera dessa.

Om du vill svara på en annons har du 30 sekunder på dig att tala in ett meddelande till den som har annonserat. Du kan endast svara på annonser via telefon.

KVINNOR SÖKER MÄN

Hej. Jag söker en snäll man att hålla i handen. Jag tycker att delad glädje är dubbel glädje.

Vi lyser upp vintermörk­ret för varandra. Jag är omtänksam, lugn och social med allmänna intressen, född på 50-talet. 46606

Hoppas att du finns!

Värme och glädje ska delas.

Efter några år som änka börjar det bli dags för mig. För visst finns du, tänkande och kännande man, som tycker att livet ska levas och som gärna gör det tillsamman­s med en positiv och välutbilda­d 40-talist 46597 kvinna?

Sen 40-talist söker dig varma, ödmjuka man för fin gemenskap. Jag är öppen, nyfiken och gillar b.la. att vara ute i naturen

och kultur av olika slag. Endast 46580 seriösa svar, tack!

Kvinna född -57, lång och söt.

Söker ärlig, snäll, djurvän och vegetarian som kanske tycker om konst, gamla Dylan, Carola och Young samt månastrona­u46572 terna. Hoppas!

MÄN SÖKER MÄN

Pigg pensionär söker seriös man mellan 55–75 år för förhålland­e. Helst Stockholm norrort. 46609

Jag vill gärna träffa en trevlig man. Du kan vara pensionär eller yngre. Jag är pensionär i god form och bor i Stockholm. 46585

Svara tack!

Hej. Man på 62 år med positiv inställnin­g och många intressen. Söker man 65+. Du är ÖVRIGT

Jag efterlyser en 44-årig tjej som svarade på min kontaktann­ons.

Jag söker en helt vanlig, enkel, naturlig tjej. Tyvärr så slarvade jag bort ditt mobilnumme­r. Vill gärna att du hör av dig igen. 46601

Vill du tillverka etsningar? Jag har ett stort antal plåtar med olika motiv. Du får signera med 46594 ditt namn om du vill.

Efterlysni­ng. Söker 60+ kvinna som jag träffade vid Västerbrop­lan. Du är göteborgar­e och flyttade också till Stockholm för två år sedan. Du bor på

Gjörwellsg­atan. Skulle vara roligt med en vän från Göteborg. 46591

Tunnelbana­n 15/11 vid 18-tiden.

Våra blickar möts, du kliver av

Hötorget och jag hinner inte ställa frågan. Kanske kan vi göra det igen vid ett nytt tillfälle? 46588

Ska du resa bort över jul och nyår och är i behov av en kattvakt? I så fall ställer jag upp.

Jag är skötsam, nikotinfri och mycket van vid katter. Din katt är renlig och vuxen, i övrigt spelar ras, kön etc. ingen roll. 46573

Jag finns söder om stan.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden