Mitt i Bromma

MÄN SÖKER KVINNOR

-

Hej. Jag är en man 70+. Jag är lyhörd och nyfiken. Tycker om promenader, natur, resor, kultur m.m. Jag söker en positiv och harmonisk kvinna, kanske ny46697 bliven pensionär.

Jag är en lugn, snäll, ärlig, omtänksam, spontan, 57-årig, ungdomlig singelkill­e. Jag är blond och söker en tjej eller kvinna för mysiga, trevliga träffar. Din nationalit­et saknar 46690 betydelse.

Söker en ömsint dam på Östermalm. Själv är jag 40-talist. För längre sträckor använder jag 46688 rullator.

Hejsan. Jag skulle vilja komma i kontakt med en trevlig kvinna i sina bästa år som fortfarand­e tycker om att gå ut och roa sig och ta en öl eller ett glas vin. 46682

Hör gärna av er.

Hej. Jag är en 54-årig svensk kille som bor i centrala Stockholm. Jag tycker om fiske, promenader, mysiga hemmakväll­ar, vara ute i skogen och plocka svamp och sånt. Jag skulle vilja träffa en kvinna för 46679 gemensam glädje.

Kille 60+ söker tjusig kvinna 50–65 år, gärna från Asien, för

Hejsan. Jag skulle vilja träffa en riktig kvinna, en äldre elegant kvinna, för att träffas när andan faller på för trevliga stun46677 der. Hör av dig.

Jag söker en ömsint dam på Östermalm med eller utan rullator.

Själv är jag 40-talist och går mycket långsamt med hjälp av 46676 en vanlig stav.

KVINNOR SÖKER MÄN

Kvinna född -57 söker fortfarand­e en man som är djurvän, vegetarian, eller åtminstone med värderinga­r åt samma håll. Intressen åt konst, så kallat andliga frågor, vissa månastrona­uters berättelse­r. Är 172 med ganska mörkt hår.

Hoppas seriösa svar kommer 46698 fram.

Välbehålle­n 50-talist med många intressen; litteratur, konst, resor m.m. Bor vid vatten i stan och Stockholms skärgård.

Barn och barnbarn finns. Söker en bra man för en gemensam 46696 framtid.

Pigg 40-talist önskar kontakt med trevlig man för promenader, middagar, resor. Mina in

MÄN SÖKER MÄN

Smal man i Stockholms innerstad söker äldre man, gärna pensionär, från 65 år och uppåt, för trevliga möten och samvaro. 46694

Hej där. Jag vill träffa dig som är pensionär eller yngre för trevligt umgänge. Jag är pensionär i god form och bor centralt i Stockholm. Du bör vara obunden som jag. Vi kan göra mycket kul ihop. Svara tack och tveka inte.

VÄNNER

Tjej med stark social fobi.

Hemma om dagarna. Saknar vänner att träffa minst en gång i veckan att simma med, gå promenader med och fika med, prata om vad man känner för.

Om du vill träffa mig så ska du ha empati och tåla att jag har en psykisk funktionsn­edsättning. Endast seriösa svar. 46686 46687

Jag söker en vän att följa med på evenemang och utställnin­gar,

Jag är själv konstintre­sserad. 46684

Kvinna 73 år önskar nya vänner för promenader, äta tillsamman­s, resa, teater m.m. Gärna

Norrort. 46681

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden