Mitt i Danderyd

Måstematch för Enebybergs IF

- Kevin Wedin

”Berget” har inte vunnit på fem matcher, men på lördag är det vinna eller försvinna när Upsala IF tas emot på hemmaplan.

– Det kommer bli en jättetuff match för oss, säger tränaren Erik Ström.

Efter 3-3 på bortaplan mot Kista Galaxy är kommande match en riktigt måstematch för Enebybergs IF. Vid vinst mot Kista hade man haft nytt kontrakt i sina egna händer – nu riskerar laget att få kvala för att hålla sig kvar i Division 3.

– Vi behöver vinna sista matchen nu för att ha en chans att undvika kval, men vi har det inte i egna händer. Tar vi tre poäng på lördag så måste både Kista och Riala vinna. Det vi funderar på nu är hur Enebyberg ska vinna, säger tränaren Erik Ström.

Vinstlösa

Senaste gången ” Berget” lyckades vinna en match var den 20 augusti, alltså har man gått fem matcher utan en tre-poängare.

I sista omgången tar de emot Upsala IF, hemma på Enebybergs IP, som redan är klara för nedflyttni­ng - men trots det så förväntar man sig inte en enkel match.

– De slog senast Riala med 5- 0 och vi förlorade mot Riala, så det kommer bli en jättetuff match för oss, säger Erik.

Avspark är klockan 14:00 kommande lördag och Erik Ström hoppas att så många som möjligt kommer.

– Vi vill ha fulla läktare så vi hoppas så många som möjligt kommer och stötar oss, säger han.

 ?? FOTO: ROLF ANDERSSON ?? MÅSTEMATCH. På lördag tar Enebybergs IF emot IF Upsala – tre poäng krävs annars väntar kval för att hålla sig kvar i Division 3.
FOTO: ROLF ANDERSSON MÅSTEMATCH. På lördag tar Enebybergs IF emot IF Upsala – tre poäng krävs annars väntar kval för att hålla sig kvar i Division 3.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden