Mitt i Danderyd

Fler saker att göra:

-

SIMLÄGER

Mellan den 14-18 augusti är det simläger vid Kvarnparks­badet. Simlägret vänder sig till dig som är mellan 6-15 år och inte kan simma, som kan simma lite och till dig som vill bli en ännu bättre simmare.

KULTURLÄGE­R

Det blir tuff konkurrens mellan den 1418 augusti om barnen, för då är det nämligen kulturläge­t också. Bland annat anord- nas skrivarver­kstad på biblioteke­t i Mörby tillsamman­s med en författare. Och på Danderydsg­ården finns det möjlighet att förskansa sig både i drama, teater och musik.

DAGLÄGER

Vecka 28, 10-14 juli, är det ett läger där du som är mellan 6-15 år får vara med om alla möjliga olika saker. Bland annat blir det besök på Gröna lund, möjlighet att paddla kanot och göra utflykter i skärgår- den. Dagarna utgår från Kvarnparke­n och Danderydsg­ården.

HÄNG PÅ FRIBERGA

Under sommarlove­ts första och sista vecka kommer det vara öppna träffar på Fribergask­olans fotbollspl­an mellan klockan 13-17. Skulle vädret vara dåligt så sker aktivitete­r inne på Fribergagå­rden. Fotboll, lyssna på musik, grilla och olika tävlingar är något som utlovas. Detta vänder sig till dig som är mellan 13-18 år och ingen anmälan krävs.

PROVA VATTENLEKA­R

Mellan den 3-8 juli är du som är 12 år eller äldre uppmanad att komma till Stocksunds hamn. Där får du möjlighet att prova på olika vattenleka­r, paddla kajak, segla och bada.

Vill ditt barn också vara med? Anmälan sker via Danderyds kommuns hemsida.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden