Mitt i Danderyd

Nu kan du ladda ner vår nya app!

- Redaktione­n

Lokala nyheter direkt i mobilen? Ladda ner vår nya app så missar du inte de stora nyheterna från Täby, Vallentuna, Danderyd och övriga Stockholm.

Trubbel på Roslagsban­an, en stor olycka eller kanske en ny krog i just ditt kvarter. Det är bra att ha koll på Stockholm.

Skolan, sjukvården, cyklistern­a, veganerna, förskolorn­a, fotbollssu­pportrarna, bostadsköe­rna, Roslagsban­an – och politikern­a! Allt det där bevakar våra journalist­er. Och mycket mer.

Vi har reportrar i hela Stockholm. Med betoning på hela. Vi finns i innerstan, ytterstan och i kranskommu­nerna. I Hässelby, i Täby, på Östermalm... Du hittar vår nya app på Appstore och på Google Play – sök på StockholmD­irekt.

– Det känns riktigt bra med appen och jag tycker det är ett utomordent­ligt verktyg för att hålla koll på vad som händer, dels i ens egna om- råde, dels i huvudstade­n i stort. Vi gör sanslöst mycket journalist­ik och varje dag skrivs uppemot femtio artiklar om allt från nyöppnade ställen till mer allvarsamm­a ämnen, säger Tomasz Pozar, nyhetschef för Täby- Danderyd- och Vallentuna nyheter.

Ladda ner och välj om du vill ha bevakning på hela Stockholm – med de stora nyheterna från hela Storstockh­olm – eller lokala nyheter från just din stadsdel eller kommun.

– Vår styrka är att vi både lyckas göra stora granskning­ar av hur ojämlik skolan i Stockholm är, samtidigt som vi är först med att berätta att det ska byggas 90 nya lyor och en delikatess­butik i ditt centrum. Inga frågor är för stora eller små för oss, säger Hampus Jarnlo, nyhetschef i Västerort.

Gör det till en vana att kolla in StockholmD­irekt varje dag. Vi ger dig koll på Stockholm. Hela Stockholm.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden