Mitt i Danderyd

Din personliga klädbutik

-

Vi är två systrar, Lotta & Vickan, som sedan fem år driver den väletabler­ade butiken MARGA STÅHL! Idag är både sortimente­t och kunderna yngre! Kanske har du hört talas om oss, men aldrig tagit dig tid att komma hit! Då är det dags! Är du trött på gallerior, gillade du NK som det var förr – då kommer du att ÄLSKA VÅR BUTIK! Vi har kunder från hela Stockholms­området som kommer till oss för vårt sortiment och personliga service!

I butiken hittar du det mesta till din garderob. Vi har ett handplocka­t lagom stort sortiment, som gör det lättare för dig att se vad du vill aZ' Ob lZmlZk i¬ fªkd^g lhf bgm^ Ûggl ºo^kallt och kör med KLASSISKA STILSÄKRA PLAGG för kvinnor som passerat tonårsmode­t. Och kanske är du faktiskt trött på att klä dig som din dotter. Eller så har även du märkt att kroppen förändras!

Vi vågar säga att vi är GRYMMA PÅ BYXOR!

Vi testar allt vi köper in och ser till att det är en bra passform för oss kvinnor! Våra främsta byxmärken är BRAX, CAMBIO, GARDEUR & TONI! I höst har vi många härliga stickade plagg i cashmere, merino & alpacka! Perfekta toppar till jobbet, videokonfe­rensen eller restaurang­besöket! Favoritmär­ken är REPEAT, RALPH LAUREN, RIL'S, STENSTRÖMS, ELLE & IL, ESCORPION, RABE, SAINT JAMES, GUSTAV, FINE CHP, JOSEPH RIBKOFF, RALPH LAUREN & FRANK LYMAN. I år har vi satsat stort på ytterplagg från CINZIA ROCCA, JOUTSEN & LUHTA.

Känn dig såå välkommen till oss! / LOTTA och VICKAN! ÖPPETTIDER vard kl 11 – 18, lörd kl 11 – 15 www.marga.se

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden