Europas vackraste byggnadsverk och stader

11 The Three Sisters Boutique Hotel

-

The Three Sisters är ett centralt beläget designhote­ll i norra änden av Pikk Street i Gamla stan. Huset byggdes 1362 och bestod ursprungli­gen av tre handelshus. Huset renoverade­s 2003 för att skapa detta femstjärni­ga lyxhotell. Hotellets läge är mycket bra –det ligger bara ett stenkast från hamnen i Tallinn och de största turistattr­aktionerna.

Under medeltiden var Pikk Street Tallinns huvudgata och handelsmän passerade genom kullersten­sgatorna på hästryggen. De sålde kött, kryddor och spannmål på Rådhustorg­et, där handeln fortfarand­e är livlig.

Eftersom husets arkitektur är från 1300talet har alla de 23 rymliga och fint inredda rummen på hotellet unika utföranden och storlekar. Hotellet ger gästerna en känsla av att leva i ett slott under ett helt annat århundrade, men du kan samtidigt njuta av alla tänkbara moderna bekvämligh­eter. The Three Sisters stoltserar med god service och det har gjort hotellet populärt. Hotellet kan erbjuda spa, bibliotek, privata turer på begäran, vinbar och gratis wifi. Personalen talar många olika språk och är alltid redo att göra din vistelse minnesvärd.

Övernatta

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden