Fortnite: Battle Royale

TIPS & TAKTIKER

-

Du känner kanske till grunderna, men hur blir du en spelare att räkna med i varje match? Det tittar vi närmare på här.

Håll dig långt bort från stormen

Du vill inte fastna på en klippa eller i annan krånglig terräng när stormen närmar sig.

Bege dig inte mot mitten förrän du är redo

Samla verktyg, fyll på skölden och bege dig till mitten när du är redo för de stora striderna.

Samla inte föremål från en spelare någon annan dödat förrän du är säker på att de är långt borta

Det här är inte en fråga om artighet. Om du ser att någon blir dödad och du springer dit på en gång är risken stor för att du är näst på tur!

För att vinna Battle Royale måste du bli sist kvar av alla spelare. Det kan vara så många som 100 spelare, så det är enklare sagt än gjort! Om du vill förbättra dina chanser att få ta del av den sista striden bör du läsa dessa tio strategier noga.

Använd skydd till din fördel

Om du springer ut i det öppna kommer du förmodlige­n träffas. Om du campar på ett ställe kommer du förmodlige­n inte heller att vinna. Ta täckning bakom träd och byggnader, och försök undvika öppna områden så gott det går.

Samla resurser tidigt

Du måste bygga mycket på kort tid när striderna blir intensiva. Fyll på med resurser tidigt under matchen, när det inte är lika många strider.

Öva på din precision

Ett huvudskott betyder dubbel skada. Om du lär dig att sikta bra kommer du kunna dra fördel av det. Om motståndar­en inte kan se dig får du gott om tid att sikta.

Rusa aldrig in

Om du inte trivs i kaos, som vissa spelare gör, bör du ta det lugnt och vara tålmodig. Att rusa rakt in i strider redan tidigt i matchen är det enklaste sättet att inte vinna på ...

Välj rätt ställe att landa på

Bokens kartguide kommer att hjälpa dig med detta. Om du väljer fel ställe att landa på kan matchen vara över innan den ens har börjat. Lär känna terrängen och använd kunskapen till din fördel.

Bygg i slutet av matchen

När du är en av de tio sista spelarna är det dags att bygga ett torn, så att du kan se var de andra spelarna är. Förmodlige­n kommer de att göra samma sak, så var beredd på att avlossa Rocket och Miniguns …

Se och lär

Om du blir dödad kan du följa personen som dödade dig och se när denne spelar vidare. Om den personen också dör kan du följa spelaren som avlossade skottet.

Fortsätt titta till slutet av matchen för att se hur de spelar. Du kan säkert lära dig några tricks, för de slog dig ju trots allt!

 ??  ?? Det här är texten du vill se!
Det här är texten du vill se!
 ??  ?? Lär dig att ta täckning.
Lär dig att ta täckning.
 ??  ?? Välj rätt ställe att landa på.
Välj rätt ställe att landa på.
 ??  ?? Bygg bara i slutet av matchen.
Bygg bara i slutet av matchen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden