Fortnite: Battle Royale

AVANCERAT: BONUS

-

De här strategier­na kommer hjälpa dig att lägga vantarna på beryktade Victory Royale-segrar!

Du kanske vill ändra några inställnin­gar i spelet. Boken utgår från Pc-versionen, som har flest alternativ. Du bör kunna hitta motsvarand­e inställnin­gar även på andra plattforma­r.

Video

Videoinstä­llningarna kan sänkas om du har problem med dålig bildfrekve­ns.

Game

Här kan du ändra inmatnings­känslighet­en och ställa in hur du ska matchas med andra spelare. Om du har svårt att hitta motspelare kan du öka området. Laggar det mycket kan du minska det.

Om du inte känner dig bekväm med att prata engelska kan du även ändra språket, så att du bara matchas med spelare som pratar samma språk som du.

Till sist finns det ett streamingl­äge som gör ditt namn anonymt och som hindrar andra spelare från att se ditt namn. Du behöver inte aktivera detta om du inte streamar spelet för publik.

Brightness

Ljusstyrka­n behöver bara ställas en gång. Ha det inte så mörkt att du missar föremål, men inte så ljust att du går miste om känslan.

Audio

Du kan ändra volymen på olika ljud i spelet. Om du inte spelar ihop med ett lag (eller om du är förälder/vårdnadsha­vare som inte vill att ditt barn eventuellt ska höra fula ord) kan du välja att stänga av röstchatte­n helt.

Accessibil­ity

Om du har synfel av något slag kan du justera färgerna i spelet så att de blir lättare att se.

Du kan även välja att lägga till undertexte­r för olika ljudeffekt­er. Det hjälper mycket om du har svårt att höra.

Input

Här kan du flytta alla dina kontroller, så att du kan spela med tangentbor­d och mus på det sätt du tycker är mest naturligt. Varje kommando kan bindas till två olika tangenter, men du kan inte binda mer än ett kommando till en enskild tangent.

Du bör i alla fall flytta på byggkontro­llerna så att de blir enklare att nå.

Controller

I den här menyn kan du använda färdiga inställnin­gar (som bland annat Builder/combat Pro-inställnin­garna).

På PC kan du även växla mellan Xbox- och Playstatio­n-ingångar.

Account

Här hittar du valmöjligh­eter för ditt personliga konto. Här får du även tillgång till dina (enda) tre återbetaln­ingskort för V-bucks, ifall du skulle ha råkat köpa något från butiken av misstag. Om det händer måste du skynda dig, för du kan bara göra återbetaln­ingar en kort stund efter köpet. Köp aldrig något utan målsmans tillstånd.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden