Fortnite: Battle Royale

SHADOW STONES

-

Ett av de senaste tillskotte­n av föremål i säsong 6 av Battle Royale är Shadow Stones. Dessa förbruknin­gsbara föremål förvandlar dig till din egen skugga i 45 sekunder när de är aktiva. Du är helt osynlig när du är i din skuggform och du kan gå omkring helt obehindrad av diverse hinder. Du kan till exempel gå igenom väggar!

Du kan däremot inte använda dina vapen när du är i skuggforme­n. För alla andra spelare kommer det att se ut som du står kvar på platsen där du ursprungli­gen använde din Shadow Stone.

Det blev tyvärr något fel med Shadow Stones när de skulle införas i spelet och de fanns därför inte tillgängli­ga i spelet ett tag. Lyckligtvi­s brukar Epic Games vara snabba med att åtgärda problem i spelet och det löstes relativt snabbt.

Om du planerar att använda Shadow Stones bör du ha i åtanke att en av Battle Pass-uppgraderi­ngarna går ut på att du ska använda Shadow Stone i flera olika matcher. Det är bra att tänka på.

Om du vill hitta en Shadow Stone ligger de utspridda över kartan på samma sätt som Hop Rocks. Kom dock ihåg att vara försiktig, för din vanliga form går fortfarand­e att döda medan du befinner dig i skuggforme­n!

 ??  ?? Vem vet vad alla runor gör?!
Vem vet vad alla runor gör?!
 ??  ?? Du hittar Shadow Stones i närheten av runor.
Du hittar Shadow Stones i närheten av runor.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden