Fortnite: Battle Royale

KONTROLLER

-

Att bygga i Fortnite är svårt. Särskilt eftersom det ska göras i väldigt pressade situatione­r. Här är en användbar guide till alla saker du kan göra med de vanliga kontroller­na, så du vet vilka alternativ du har.

Tips

Om du spelar på PC kan du ändra din muskänslig­het för att göra så att byggandet (samt kameran och siktet) kräver mindre rörelse. Du vill inte ha den här inställnin­gen allt för hög, eftersom det kan bli svårt med precision. Men om du tycker att byggandet går långsamt kan du gå in på kontrollpa­nelen i Windows och höja muskänslig­heten lite.

Det är mycket enklare att bygga på PC än på de andra plattforma­rna, så var medveten om det! Combat Pro-kontroller­na på PS4 och Xbox One ska tydligen vara bättre för byggande, så du bör prova dem om du tycker att det är svårt att bygga.

Det är värt att lägga lite tid på att lära sig kontroller­na och att använda dem, även om det kräver att du måste gå till kartans utkanter och experiment­era lite. Det finns inget straff för att prestera dåligt i en match i Fortnite, så ge dig av till ett lugnt hörn och passa på att öva innan stormen anländer.

Oroa dig inte om du känner att du inte kan bygga snabbt i början, du kommer att lära dig till slut! Alla är lika förvirrade i början.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Det är viktigt att kunna bygga snabbt!
Det är viktigt att kunna bygga snabbt!
 ??  ?? Anpassa kontroller­na för att kunna bygga snabbare!
Anpassa kontroller­na för att kunna bygga snabbare!
 ??  ?? Fortsätt öva!
Fortsätt öva!
 ??  ?? Det är enklare att bygga på PC.
Det är enklare att bygga på PC.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden