Fortnite: Battle Royale

PLACERA FÄLLOR

-

Fällor är där byggande och strider sammanförs i Fortnite. Du kan placera fällor i befintliga byggnader eller sätta dem i strukturer du bygger. Allt du behöver göra sen är att lura in andra spelare i fällorna!

Fällor kan placeras på golv, på väggar och i tak, och de kan vara passiva eller aktiva. En passiv fälla innebär att du väntar på att en spelare ska utlösa den när de kommer i närheten. En aktiv fälla innebär att du fångar en spelare i en byggnad och sedan släpper ner en fälla när det är omöjligt att ta sig ut. Det är svårare att göra aktiva fällor, men mycket roligare när det lyckas!

Hållbarhet

När en fälla väl är placerad kan den utlösas mer än en gång. Därför är det smart att placera dem på ställen där många spelare rör sig – eller på ett ställe där det inte går att fly!

Fällor har begränsad hållbarhet. Alla spelets fyra fällor kan utlösas ett visst antal gånger, sen går de sönder och försvinner.

Om du placerar en fälla på en del av en byggnad kan den delen inte ändras förrän fällan har försvunnit. Om byggnaden däremot skulle förstöras kommer även fällan att gå sönder.

Tips

Det är perfekt att placera fällor i trånga eller populära områden. Om du har på dig en fälla när du går in i en byggnad kan du placera den bakom dörren och sedan stänga dörren. Då ser inte andra spelare den. Det ger dig dessutom en annan fördel än att bara skada motståndar­e. Du kommer nämligen höra när fällan aktiveras, så du får en varning om någon närmar sig!

Om du faller från en hög höjd kan du placera en Bouncer Trap precis innan du landar. Då landar du mjukare. Om du lyckas tajma det bra undviker du skador av fallet.

Om du jagas av en motståndar­e kan du placera en fälla och sedan hoppa över den så att motståndar­en sedan utlöser den. Det är smart om du jagas runt ett hörn eller genom en byggnad. Din förföljare kommer inte hinna se fällan!

Det är bäst att använda fällor i slutet av matcherna, när all skada verkligen räknas. Slösa inte en fälla i början, om du inte är säker på att du lyckas bra med den. Fällor är ganska sällsynta – och du vill inte vara utan en när de verkligen behövs!

”DET ÄR BÄST ATT ANVÄNDA FÄLLOR I SLUTET AV MATCHERNA, NÄR ALL SKADA VERKLIGEN RÄKNAS.”

 ??  ?? Det är enkelt att placera ut fällor …
Det är enkelt att placera ut fällor …
 ??  ?? Du kan placera fällor även när du är i luften!
Du kan placera fällor även när du är i luften!
 ??  ?? … men de går inte att ändra!
… men de går inte att ändra!
 ??  ?? Placera fällor bakom dörrar.
Placera fällor bakom dörrar.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden