Fortnite: Battle Royale

5 DALIGA SAKER

Om du undviker dessa enkla misstag kommer du att bli bättre snabbt.

-

Bygg inte vidare på någon annans strukturer

Om du bygger en egen bas på någon annans riskerar du att hamna i stor fara. Motståndar­en kan enkelt ändra eller förstöra sina delar, och samtidigt förstöra dina. Även om den andra spelaren har gått vidare kommer att du ha färre alternativ att välja.

Bygg inte i närheten av stormen

Skälen till detta är förmodlige­n uppenbara ... Du vill inte vara fast i din bas när stormen närmar sig. Stormen skadar till och med strukturer, så när den kommer är du inte säker.

Var inte för ambitiös

Håll dina byggprojek­t små och enkla. Battle Royale är inte platsen där du vill konstruera enorma slott, om du klarar dig så långt att ni bara är några få kvar. Fram tills dess bör du hålla dig till enkla byggnader.

Gör alltid en rejäl bas

Det här är supervikti­gt. Se alltid till att din bas är fäst till mer än en sak på marken. Första gången ditt enorma fort kollapsar för att det bara hade en struktur fäst i marken kommer du önska att du hade varit mer uppmärksam på det här rådet ...

Tänk inte för mycket!

Baser är inte värda särskilt mycket i Battle Royale, eftersom matchernas tempo är så pass snabbt. Det är bättre att försöka överleva än att behålla kontrollen över det du har byggt.

 ??  ?? Bygg inte vidare på någon annans fort.
Bygg inte vidare på någon annans fort.
 ??  ?? Bygg inte i närheten av stormen.
Bygg inte i närheten av stormen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden