Fortnite: Battle Royale

ÖVERLEV LÄNGRE

-

Detta är något som alla spelare upplever. Du spelar Battle Royale, men så fort du stöter på din första motståndar­e blir träffas du på några sekunder utan att ens hinna reagera och skjuta tillbaka. Här är några saker du kan prova på för att överleva längre i dina matcher och verkligen få en chans.

Landa inte på populära ställen

Du har förmodlige­n fått höra det här tipset många gånger, men det är det absolut viktigaste att tänka på för att överleva längre, om du inte är proffs då. När du hoppar ut ur bussen kommer du se vilka andra som hoppar samtidigt som du. Ditt mål är att hålla dig borta från dem! Ju mindre populärt ställe du landar på, desto mer tid har du på dig att förbättra innehållet i din ryggsäck. Då har du bättre chanser framöver.

Spring inte ut i öppna områden

Spelet kan kännas långsamt ibland, men att springa rakt ut på öppna områden (speciellt om det är omgivet av byggnader) är att göra sig själv till en enkel måltavla. De enda gångerna du bör springa utan att kolla vad som finns runt dig är om stormen närmar sig. Kom ihåg att sprinta om du måste ut på öppna ytor – och om du inte befinner dig mitt i en strid bör du byta till ett lätt vapen så att du springer ännu snabbare!

Håll låg profil i strid

När du inte kan undvika en strid bör du inte springa omkring för mycket, då det blir det svårt att sikta. Försök att huka dig bakom någon typ av skydd och använd dig sedan av kameran för att hålla koll på din motståndar­e. Om du får syn på en spelare som inte har sett dig än, bör du inte springa fram till dem och börja skjuta. Ligg lågt, hitta skydd, huka dig ner och SEDAN kan du börja skjuta mot dem – på avstånd. Du blir svårare att träffa och du får bättre precision.

Lär dig att hitta de trygga zonerna

Ingenting kan förstöra saker och ting för dig snabbare än stormen som närmar sig. Håll ett öga på vart stormen är på väg – och gör ditt bästa för att hålla dig i mitten av det säkra området. Stormen krymper inte på samma sätt i varje match, men om du planerar lite framåt kan du alltid hålla dig i det trygga området. Bege dig till mitten, campa och vänta på att motståndar­na kommer till dig. Se bara till att ha ammunition och material!

 ??  ?? Håll dig nere.
Håll dig nere.
 ??  ?? Undvik öppna områden.
Undvik öppna områden.
 ??  ?? Detta är vad du bör försöka undvika.
Detta är vad du bör försöka undvika.
 ??  ?? Håll dig borta från stormen.
Håll dig borta från stormen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden